Banner
tekst2sl4

Samsung Galaxy Ring na tržište zajedno sa Galaxy S24 modelima – evo što znamo

Samsung neće samo porizvoditi pametne telefone, tablete, televizore i ostalom već i prstenje.

Južnokorejski div “Samsung” do sada nas je ugodno iznenadio raznovrsnim uređajima. No, ovaj put čak i mi, koji redovito pratimo glasine i novosti, ostali smo bez riječi. Iako se već neko vrijeme šuškalo da će Samsung uskoro predstaviti pametni prsten, nadali smo se da to neće biti tako brzo.

Xiaomi Redmi Note 13 serija – 200MP, 5,120mAh i 120W punjenje

Međutim, sada su glasine postale sve intenzivnije. Trenutno se ističe da će Samsung Galaxy Ring doći na tržište zajedno s modelima telefona Galaxy S24, što znači da bismo to mogli vidjeti početkom 2024. godine. Sada je prilično sigurno da Galaxy Ring, Samsungov ulazak u novu kategoriju nosivih proizvoda usmjerenih na zdravlje, neće biti dostupan ove godine.

tekst2sl1 1

Ice Universe sada nudi prozor za lansiranje – Ring će biti najavljen na događaju otkrivanja Galaxy S24 u siječnju. Što je još važnije, čini se da Samsung ima velika očekivanja od ove nove linije proizvoda, jer tipster kaže da će Galaxy Ring biti zvijezda događaja, možda čak nadmašiti samu seriju Galaxy S24.

Samsung Galaxy Z Flip5 recenzija

Iako su Unpacked događaji za serije S22 i S23 obično bili u veljači, bilo je i lansiranja u siječnju. Već sada vidimo detaljne curenja podataka o seriji Galaxy S24, pa se čini sasvim mogućim da će se lansiranje malo ranije dogoditi.

tekst2sl2 6

Što se tiče samog prstena, ostaje pitanje hoće li biti gotov na vrijeme. Samsung je navodno spreman započeti masovnu proizvodnju, ali napredak je usporen zbog dodatnih regulatornih odobrenja koja su potrebna za uređaj koji prati zdravlje.

Samsung Galaxy S23 FE dobio TENAA certifikat

Očekuje se da će Galaxy Ring kombinirati značajke Galaxy Watch uređaja usmjerenih na zdravlje, dok će izostaviti većinu (ili čak sve) pametnih satova (nije jasno hoće li imati zaslon).

tekst2sl3 1

Manji i manje uočljiv oblik Galaxy Ringa mogao bi privući širi krug korisnika – ljude koji preferiraju klasične satove ili čak one koji ne žele nositi sat, ali i dalje žele praćenje sna, otkucaja srca i vježbanja.

Huawei Watch GT 4 (41/46mm) pred predstavljanje (14.09.2023.) završili online

Ako je Ice u pravu, ovaj uređaj će biti mnogo više od obične pametne narukvice; bit će to Samsungova sljedeća velika stvar u svijetu nosivih uređaja (s obzirom na to da se čini da je Samsung odustao od tog segmenta pametnih narukvica).

tekst2sl4

Već godinu dana kruže glasine o tome da Samsung priprema novi pametni nosivi uređaj – prsten, koji bi se mogao nazvati Galaxy Ring. To je relativno neistraženo područje pametnih nosivih uređaja, pa ima smisla da Samsung istraži tu priliku.

Samsung Galaxy Buds (3) FE donose brojne značajke – na tržištu zajedno sa Galaxy S23 FE

Prema The Elecu, tvrtka je već završila razvojni proces i vjerojatno će započeti proizvodnju idućeg mjeseca. Korejski tehnološki div navodno je osigurao sve potrebne komponente i sada samo treba odlučiti kada će započeti masovnu proizvodnju.

https://www.youtube.com/watch?v=s6tk9f85POU&pp=ygUUU2Ftc3VuZyBHYWxheHkgUmluZyA%3D

Iako je proizvodnja blizu, izlazak na tržište neće se dogoditi prije 2024. godine. Osim standardnih regulatornih procesa, Galaxy Ring će morati proći kroz različite procese certifikacije kako bi dobio status “medicinskog uređaja”, slično kao serija Galaxy Watch, koja sada nudi ne samo EKG, već i praćenje nepravilnog srčanog ritma.

iPhone 16 imat će svjetlije (štedljivije) zaslone zahvaljujući Samsungu

Ovi certifikati mogu potrajati nekoliko mjeseci, pa se očekuje da će Galaxy Ring vjerojatno stići na tržište negdje u 2024. godini, zajedno sa Galaxy S24 serijom telefona.

Najčitanije