Banner
tekst1naslovna 12

Samsung Galaxy F13 – isključivo za Indijsko tržište

Naviknuli smo kako Samsung svoju Galaxy F seriju predstavlja isključivo za pojedina tržišta. Sada govore o skorašnjem dolasku Samsung Galaxy F13 modela za Indijsko tržište sa karanje pristupačnom cijenom.

Odmah na početku želimo reći kako Samsung Galaxy F13 bit će isključivo vezan za prodaju na Indijskom tržištu. Kao i inače kada Samsung predstavlja „Galaxy F” seriju pametnih telefona.

Samsung Wallet objedinjuje Samsung Pay i Pass aplikacije

Ipak to ne znači da ne možemo nekoliko stvari i detalja reći vezanih uz Samsung Galaxy F13. Jedan Indijski online trgovac pod imenom „Flipkart” na svojim je stranicama već počeo s promocijom nadolazećeg Samsung Galaxy F13 pametnog telefona.

tekst1sl1 8

Dizajnerski će Samsung Galaxy F13 biti vrlo sličan „svakom drugom” Galaxy A pametnom telefonu. Ipak čini se kako će predstavljanje Samsung zakazati (odnosno već je zakazao za) 22.06.2022.

Nothing Phone (1) – dostupne fotografije i video

Radi se o modelu pametnog telefona koji će doći s LCD zaslonom Full-HD+ rezolucije. Veličina zaslona iznosit će 6,5” Od nekih ostalih značajki potrebno je spomenuti kako će Samsung Galaxy F13 biti pokretan Exynos 850 chipsetom uz osmo-jezgreni procesor.

tekst1sl2 5

Kada pričamo o radnoj odnosno kapacitetu interne memorije, mora se reći kako će Galaxy F13 dolaziti sa 8GB radne te navodno 64GB i 128GB interne memorije.

TikTok vs. YouTube Shorts – borba titana ili za svakog korisnika?

Podrška za eksternu memoriju (microSD karticu) trebala bi biti dostupna. Ono što Samsung Galaxy F seriju izdvaja od konkurencije jesu kamere, jer se upravo tu Samsung potrudio da donese kvalitetne kamere.

WhatsApp testira prijenos povijest razgovora sa Androida na iOS

Glavna kamera tako bi trebala dolaziti u rezoluciji od 50MP a uz nju bi također trebale biti dostupne i ultraširoka, makro kamera i senzor dubine. Sama kvaliteta snimanja video zapisa iznosit će pristojnih Full-HD pri 30fpsa.

tekst1sl3 5

Prednja kamera također će donositi Full-HD snimanje pri 30fpsa s rezolucijom kamere od navodnih 8MP. Samsung Galaxy F13 imat će bočno pozicioniran čitač otiska prsta (unutar tipke za uključivanje) te 3,5mm utor za slušalice.

Stigao veliki update za Galaxy S22 Ultra

Sinkronizacija i punjenje bit će izvodljivo putem USB Type-C sučelja. Baterija kapaciteta 6,000mAh trebala bi biti posve dovoljna da pametni telefon izdrži bez punjača dva dana a tu je naravno i podrška za brzo punjenje pri snazi od 15W.

tekst1sl4 4

Android 12 pokretat će Samsung Galaxy F13 povrh koga će biti instalirano One UI 4.1 korisničko sučelje. Znamo kako od ovog pametnog telefona ne trebao očekivati ništa posebno ali moramo reći kako nam je žao što Samsung ne omogućiti dolazak Galaxy F serije pametnih telefona na globalnu razinu, globalno tržište.

Xiaomi 12S na Benchmark testu – pokazuje ponosno Snapdragon 8+ Gen 1

S cijenom od okvirnih 250€ ovo će biti „pravi mamac” za sve oni koji žele iskusiti Samsung sučelje i Samsung kvalitetu izrade, po krajnje pristupačnoj cijeni.

tekst1sl5 1

Ipak znamo kako su ovo samo naše želje i da nije za očekivati kako će Samsung tako ubrzo promijeniti svoju politiku poslovanja.

Najčitanije