Banner
3 9
Samsung Galaxy A55

Samsung Galaxy A55 sve značajke dostupne već danas

Samsung Galaxy A55 biti će predstavljen 11.03.2024. No mi već danas znamo (zahvaljujući Belgijskom telekomu) sve značajke Galaxy A55 i donosimo ih pred vas.

Samsung One UI 7.0 (Android 15) – [lista kompatibilnih modela]

Samsung Galaxy A35 i Samsung Galaxy A55 bit će predstavljeni 11.03.2024. No, danas je belgijski telekom operater, namjerno ili ne, otkrio sve značajke Samsung Galaxy A55 modela telefona.

Samsung Galaxy A35 i Galaxy A55 na tržištu 11.03.2024.

Iako su obojica telefona trebali biti predstavljeni istog dana, belgijski telekom je nenamjerno otkrio Galaxy A55 na svojoj web stranici s punim popisom specifikacija i nekoliko službenih slika, narušavajući iznenađenje. Iako većina specifikacija već kruži kao glasine, ovo je najdetaljnija potvrda koju smo dosad mogli dobiti.

Prema podacima s web stranice belgijskog telekoma, uređaj će pokretati Exynos 1480 SoC u kombinaciji sa 6 GB RAM-a i 128 GB internog prostora za pohranu, no prethodne glasine sugeriraju mogućnost i do 12 GB RAM-a.

Asus Zenfone 11 Ultra – svi detalji poznati

Osim toga, pohrana će biti proširiva putem microSD kartice do 1 TB, što će korisnicima pružiti iznimnu fleksibilnost i prostora za pohranu.

Zaslon Samsung Galaxy A55 bit će nešto veći od prethodnika A54, s dijagonalom od 6,6 inča. Očekuje se da će koristiti OLED tehnologiju s rupom u sredini za selfie kameru, što će pružiti korisnicima impresivno iskustvo gledanja sadržaja na svom pametnom telefonu.

GTA VI izlazi 03/2025.

Što se tiče kamere, stražnja postava ostaje nepromijenjena u odnosu na prethodni model Galaxy A54, s glavnom kamerom od 50 MP, ultraširokom kamerom od 12 MP i makro kamerom od 5 MP.

Za selfije, Galaxy A55 će imati kameru od 32 MP smještenu na prednjoj strani. To znači da će korisnici imati pristup raznovrsnim funkcijama fotografiranja koje će im omogućiti zabilježiti svaki trenutak s jasnoćom i detaljima.

Honor Magic V2 recenzija

Baterija je još jedna impresivna značajka koja ostaje konstantna s kapacitetom od 5.000 mAh. Ova snažna baterija pružit će korisnicima dovoljno snage za cijeli dan korištenja, bez potrebe za čestim punjenjem.

Štoviše, Galaxy A55 bit će pokrenut Androidom 14 odmah po izlasku na tržište, što će osigurati najnovije značajke i sigurnosna ažuriranja.

Planeta Zemlja u oku kamere Samsung Galaxy S24 Ultra

Iako su ove informacije otkrivene ranije nego što je planirano, izgleda da će Samsung Galaxy A55 biti moćan uređaj koji će zadovoljiti potrebe širokog kruga korisnika.

S obzirom na kombinaciju izvanrednih performansi, prostranog prostora za pohranu, visokokvalitetnih kamera i dugotrajne baterije, Galaxy A55 obećava pružiti sve što korisnici očekuju od premium pametnog telefona.

Samsung Galaxy S25 dolazi s isključivo Exynos 2500 čipom

S nestrpljenjem iščekujemo službeno predstavljanje 11. ožujka kako bismo saznali više detalja o ovom izvanrednom uređaju.

Najčitanije