Banner
tekst2naslovna

Samsung Galaxy A54 donosi slabiju glavnu kameru

Samsung Galaxy A54 prvi puta spominjemo u kontekstu glasina i prvog pogleda na isti.

Dali je moguće da Samsung radi „sličnu grešku” kao i s Galaxy S23 Ultra modelom. Ako vam nije jasno o čemu pričamo i pišemo prvo pročitajte članak u kojem govorimo kako Samsung donosi slabije punjenje na Galaxy S23 Ultra pametnom telefonu.

Samsung otvorio Studio 22 u srcu Zagreba

Nakon što smo recenzirali Samsung Galaxy A53 5G, red je da se osvrnemo na glasine nadolazećeg modela. Iako mnogi govore kako je Galaxy A52 mnogo „bolji” po pitanju nadogradnji s A52 na 52 no u odnosu A53, osim 5G načina povezivanja.

tekst2sl1

Ali čini se kako Samsung Galaxy A54 ide korak nazad. Iako je sve još uvijek poprilično svježe, internetom je kao „grom” odjeknula vijest kako Galaxy A54 donosi slabiju glavnu kameru u odnosu na Samsung Galaxy A53 5G.

Samsung Galaxy A53 5G recenzija

Podsjetimo se kako Samsung Galaxy A53 5G donosi 64MP glavni senzor kamere, dok će to Samsung Galaxy A54 „spustiti” za 14MP. Odnosno rezolucija glavne kamere bit će 50MP.

tekst2sl2

Znamo i sami kako ova značajka vijest iako se pokaže točnom ne znači ništa previše. Jer sami megapikseli i nisu glavni element kvalitetne kamere.

Samsung Galaxy S23 modeli možda dolaze krajem godine

Jer naravno potrebni su i ostali elementi poput otvora blende kako bi kamera imala „ono nešto”. Ipak reći ćemo kako smo recenzirajući Samsung Galaxy A53 5G ostali pozitivno iznenađeni kako je kamera „vrlo dobra”.

tekst2sl3

A isto tako se nadamo da će tim stopama nastaviti i Samsung Galaxy A54. Iako u nazivu nema 5G, znamo kako će 5G imati mogućnost povezivanja.

Twitter donosi mogućnost uređivanja objave

Neke glasine govore kako je Samsung započeo sa „politikom” ugradnje pojedinih starijih flagship elemenata na Galaxy A pametne telefone. Tako možemo očekivati kako će neke značajke s recimo Galaxy S22 modela imati i Samsung Galaxy A54 pametni telefon.

nasl1
Samsung Galaxy A53 5G (Recenzija)

Naravno osim podrške i dolaska Androida 13 i One UI 5.0 grafičkom korisničkog sučelja a možda i ugledamo prvi Galaxy A pametni telefon pokretna Snapdragon čipom.

Google donosi alat s kojim ćete moći kontrolirati što Google zna o vama

Kažemo ovo je sve na redu i u samim glasinama stoga sve ovo treba uzeti s velikom dozom opreza. Još je Samsung Galaxy A53 5G aktualnih nekih šest mjeseci, što znači kako bi nakon navedenog razdoblja mogli dobivati sve više glasina u vezi Samsung Galaxy A54 modela pametnog telefona.

sl11
Samsung Galaxy A53 5G (Recenzija)

Kako se to vrijeme bude približavalo sigurni smo kako ćemo moći reći i vidjeti rendere i prve poglede na Galaxy A 54 model. Do toga je ostalo još dugo vremena a mi se još neko vrijeme ipak okrenimo Samsung Galaxy A53 5G pametnom telefonu koji se sada u našim trgovinama možete kupiti za okvirnih 400€ pa čak i manje.

Apple iPhone 15 Ultra – detalji i renderi

Ako još niste, pogledajte odnosno pročitajte našu pisanu Recenziju Samsung Galaxy A53 5G pametnog telefona a o Samsung Galaxy A54 modelu ćemo svakako još pisati i doticati se.

Najčitanije