Banner
tekst3naslovna 1

Samsung Galaxy A51 – modificiran na lightning konektor?

Ken Pillonel isti tip koji je ugradio USB Type-C u iPhone sada je implementirao lightning konektor unutar Samsung Galaxy A51 pametnog telefona.

Prisjetimo se prije nekoliko mjeseci kada smo na internetu imali prilike čitati o prvom iPhone modelu koji za punjenje i sinkronizaciju koristi USB Type-C. Naposljetku je taj iPhone prodan na eBay platformi za neku pozamašnu cifru a ako se pitate zašto to sada spominjemo, saznat ćete u nastavku teksta.

Samsung pruža korisnicima da poprave svoje telefone samostalno

Iako vas je ovaj naslov poprilično zbunio i nas je moramo priznati. Prisjetite se kada je iPhone dobio USB Type-C priključak. Sada je možemo reći „obrnuta” situacija odnosno sada je jedan Android pametni telefon dobio Lightning konektor.

Xiaomi Redmi predstavio – Curved Monitor 30”

Dok poklonici Applea govore i zagovaraju napuštanje lightning priključka i napokon dolazak USB Type-C sučelja čitava ova priča imat će smisla u nekoliko sljedećih redova teksta.

tekst3sl

Vrlo je tanka linija povezanosti između iPhone modela s USB Type- konektorom i ovim Android pametnim telefonom s lightning konektorom. Glavna stavka povezanosti je u tome što je i ovu preradu na Androidu i onu na iPhone napravio isti čovjek.

Glasine govore: Apple je još „daleko” od sklopivih iPhone i iPad uređaja

Riječ je o Kenu Pillonelu. Sada je odlučio uzeti Samsung Galaxy A51 pametni telefon i u njega implementirati lightning konektor. Iako USB Type-C 2.0 ima bolju propusnosti i punjenje ovo je dobro ispalo da se vidi kako i na Android se može nešto „ugraditi” što pripadaj Appleu odnosno iPhone pametnim telefonima.

tekst3sl2 1

Ako se pitate dali sve radi nakon ugradnje kažimo da sve radi sasvim uobičajeno odnosno puni se i vrši prijenos podataka sasvim normalno kao i što bi to bio slučaj da se radi o nekom modelu iPhone pametnog telefona.

Samsung predstavio Neo QLED 8K televizore za 2022. godinu

Kada pročitamo ovaj članak i pogledamo demo video (kojeg donosimo u nastavku) jednostavno se zapitamo zašto Apple još uvijek čeka s implementacijom USB Type-C sučelja kada i „entuzijasti” mogu sasvim samostalno napraviti ovako nešto.

Što se tiče Samsunga Galaxy A51 ovo će ostati samo ekspert ali dobro je za vidjeti da se izmijene i modifikacije mogu sasvim jednostavno napraviti. Hoće li ovaj ekspert pogledati Samsung i podržati ga.

Svemu usprkos: Huawei je 3. najvredniji brend elektronike na svijetu!

Nismo sigurni ali možda kroz godine Samsung predstavi neki model s lightning konektorom, ovo je šala jer i sami znamo kako se ovo nikada neće desiti ili možda ipak hoće?

TikTok uvodi „Povijest gledanja” – ovo će mnogima pomoći, ističu oni

Ipak za kraj želimo reći kako ovaj pothvat sa Samsungom ali i onaj prije s iPhone pametnim telefonom daje za pravo Pilloneli Kenu da se otvoreni neki novi načini poimanja pametnih telefona.

Samsung One UI 4.1 uskoro dolazi na Galaxy S20 FE i druge (starije) modele

Sada je stvar na samim proizvođačima da odluče hoće li ovo opaziti te s time nešto napraviti ili će jednostavno sve proći ispod radara a zaista ne bi smjelo biti tako.

Najčitanije