Banner
Samsung Event 18

Samsung donosi detekciju nesreća na Galaxy S24 Ultra i Fold 5 modele

Softverska moć One UI 6.1 sučelja još je uvelike neotkrivena. Tome u prilog govori i današnji članak koji govori o dolasku "detekcije automobilskih nesreća" na aktualne Galaxy S i Galaxy Z modele.

Samsung je, čini se, nadmašio očekivanja i postavio nove standarde u tehnologiji mobilnih uređaja s najnovijim modelima, Galaxy S24 Ultra i Z Fold5.

Sony Xperia 1 VI: Otkrivena moćna 48MP trostruka kamera

Ove pametne telefone karakterizira ne samo impresivna hardverska snaga, već i inovativne značajke koje ih izdvajaju iz konkurencije. Jedna od najnovijih otkrivenih tajni je senzor “Car Crash Detect Wakeup,” koji bi uskoro mogao biti implementiran putem ažuriranja softvera.

Ova inovativna značajka je otkrivena od strane poznatog razvojnog programera, Mishaal Rahmana, koji je proučavao kod sustava za senzor. Sustav je bio skriven unutar OneUI 6.1 skrivene sistemske aplikacije pod nazivom MoccaMobile.

Xiaomi 15 donosi specifikacije koje predvodi Snapdragon 8 Gen 4 čip

Prema Rahmanu, “Car Crash Detect Wakeup” oslanja se na kompozitni senzor koji koristi podatke iz različitih fizičkih senzora, uključujući akcelerometar i žiroskop. Ovi senzori pružaju precizne informacije o uređajevu i njegovom položaju.

1 60

Ono što čini ovu značajku iznimnom je način na koji integrira podatke putem Android Sensor Huba. Ovaj sofisticirani sustav omogućuje brzu i učinkovitu obradu podataka iz senzora, što rezultira brzim i preciznim prepoznavanjem situacija. U ovom slučaju, “Car Crash Detect Wakeup” ima potencijal identificirati padove ili sudare, pružajući korisnicima dodatnu sigurnost.

Realme 12 Pro i Pro + predstavljeni globalno

Važno je naglasiti da je ova značajka trenutačno pronađena u OneUI 6.1, ali nije potvrđeno kako će Samsung implementirati ovu funkcionalnost i hoće li biti dostupna na modelima Galaxy S24 i Galaxy S24+.

Mnogi se nadaju da će ova značajka biti uključena u narednim ažuriranjima softvera, što bi dodatno poboljšalo iskustvo korisnika i postavilo Samsung kao lidera u inovacijama.

Instagram donosi “flipside” – više privatnosti u obliku sekundarnog profila

Ukoliko Samsung odluči uvesti “Car Crash Detect Wakeup” na Galaxy S24 i Galaxy S24+, to bi moglo značiti revoluciju u sigurnosnim značajkama mobilnih uređaja.

2 54

Kombinacija sofisticiranog hardvera i naprednog softvera predstavlja korak naprijed u pružanju ne samo visoke produktivnosti već i dodatne razine zaštite korisnika.

Samsungova ambiciozna integracija umjetne inteligencije: Približavanje Kineskom tržištu

Potrebno je pratiti daljnji razvoj ove značajke i vidjeti kako će se Samsung postaviti u vezi s njenim uvođenjem na tržište. Ako se pokaže uspješnom, “Car Crash Detect Wakeup” mogao bi postati standardna značajka u budućim modelima pametnih telefona, potvrđujući Samsungovu posvećenost inovacijama koje poboljšavaju svakodnevni život korisnika.

Najčitanije