Banner
Galaxy S22 Ultra 4

Samsung web browser 17.0 unaprijedio sigurnost i privatnost

Službena verzija Samsung Interneta 17.0 dostupna je za preuzimanje u Google Play trgovini ili Galaxy Store aplikaciji. Svakako nadogradite Samsung browser, od sada je znatno sigurniji

Tvrtka Samsung Electronics službeno je objavila nadogradnju Samsung Internet 17.0 web preglednika koja donosi nove značajke privatnosti i sigurnosti usmjerene na korisnika. Najnovija verzija uključuje Smart anti-tracking značajku i HTTPS prioritetni pristup postavljen prema zadanim postavkama.

Također, cjelokupno korisničko iskustvo je poboljšano s karticama u pregledniku koje se mogu povlačiti i ispuštati te dodatnim opcijama kod odabira jezika za prijevod, a sve kako bi se zadovoljile različite potrebe korisnika.

„Sa svakom novom generacijom Samsung Interneta, posvećujemo se izradi vrhunskog iskustva pregledavanja koje nikada ne dovodi u pitanje privatnost ili sigurnost. Samsung Internet 17.0 rezultat je dugogodišnjeg istraživanja s kojim smo omogućili da dosad najmoćnije i najzaštićenije iskustvo pregledavanja dođe u ruke svih korisnika Galaxy uređaja“, rekla je Heejin Chung, voditeljica Web R&D grupe u MX (Mobile eXperience) Business odjelu, Samsung Electronics.

Tap drag

Privatnost prema zadanim postavkama

Samsung Internet 17.0 unaprjeđuje inteligentnu Smart anti-tracking funkciju koja se sada može uključiti prema vlastitim zadanim postavkama.

Opcije

Ova pametna značajka pomaže u blokiranju trećih strana koje pokušavaju pratiti osobne podatke korisnika, a za dodatnu zaštitu prilikom upisivanja željene URL adrese na Samsung pregledniku korisnici mogu aktivirati i sigurniju HTTPS postavku.

Brz i lak pristup za privatne aktivnosti

Samsung Internet 17.0 pruža sveobuhvatan pregled načina na koji Samsung preglednik štiti web iskustvo korisnika. Uz Samsung Internet 17.0, vizualna snimka nadzorne ploče za privatnost korisnika dostupna je i putem Quick Access stranice za brzi pristup. Ovo nudi detaljan zapis o tjednim aktivnostima i postavkama koje se mogu dodatno prilagoditi tako da odgovaraju preferencijama privatnosti pojedinog korisnika.

Type recognition video

Samsung Internet 17.0 pruža mogućnost korištenja vanjskog sigurnosnog sustava ili sigurnosnih ključeva na uređaju kao zamjenu za SMS ili dvofaktorsku provjeru autentičnosti.

Snažnije korisničko iskustvo

Najnovije ažuriranje Samsung web preglednika uključuje i nekoliko poboljšanja za cjelokupno korisničko iskustvo poput mogućnosti povlačenja i ispuštanja kartica u prilagođene grupe kartica. Ovo poboljšanje čini navigaciju i organizaciju između različitih kartica bržom i jednostavnijom.

Privacy Dashboard

Samsung Internet 17.0 donosi i obogaćeno iskustvo pretraživanja kroz oznake, povijest i spremljene stranice. Preglednik prepoznaje uobičajene pogreške korisnika pri pisanju pa tako iz baze podataka, koja se temelji na oznakama i spremljenim stranicama, može obraditi različite upite za podudaranje na temelju riječi kako bi se pronašli izrazi ili čak cijele rečenice

Dodatno, fonetsko podudaranje također omogućuje traženje određenih pojmova na temelju toga kako zvuče, a mogućnosti prijevoda su pojačane dodatkom od pet jezika, čime je ukupan broj dostupnih jezika povećan na 26.

Najčitanije