Banner
Bespoke linija

Samsung Bespoke ekosustav: revolucija u kuhinji!

Premium dizajn i kvaliteta - 20 godina jamstvo na digitalni inverter - uz dobru cijenu čini Samsung Bespoke liniju uređaja sve popularnijim. Evo zašto

Povezanost najbolje opisuje naš moderan svijet u kojem koristimo više pametnih uređaja. Osim što nas povezuju jedne s drugima, spajanje uređaja u jedinstven ekosustav omogućava nam putovanje u sasvim novu tehnološku dimenziju.

Tako je Samsung nedavno predstavio tri fantastična, produktivna i praktična uređaja s genijalnim karakteristikama i međusobnim povezivanjem – novu Bespoke liniju kućanskih uređaja koji omogućuju da imate sve na jednom mjestu.

No stress X-mas

S početkom 12. mjeseca tu su i prvi božićni filmovi, u gradu se polako pale lampice, a sezona blagdana nam sve češće mami osmijeh na lice.

Kućna druženja su sve češća, a njihov veliki dio je priprema raznih delicija. Slatki i slani zalogaji, miris klinčića i cimeta, društvene igre i božićna  glazba – sve su to male stvari iza kojih stoji puno truda i planiranja što domaćini takvih druženja najbolje znaju.

Da ne upadnete u zonu stresa, pobrinuo se Samsung svojom linijom Bespoke hladnjaka koji je toliki da u njega možete spremiti sve kremaste kolače. Također, taj inovativni hladnjak donosi i sve prednosti prilagodljivog softvera.

Samsung BESPOKE HOME 2021 2

Elegantan dizajn ravnog prednjeg dijela dostupan je u puno boja te se super uklapa u različite stilove uređenja, a završni touch od stakla ili čelika dodatna je prednost Flex dizajna.

Ni to nije sve, Bespoke hladnjak s francuskim vratima ima najnovije Samsung inovacije za pohranu i hlađenje. Beverage Center i dual Auto Ice Maker ukućanima pružaju brz pristup hladnim napitcima dok FlexZone održava namirnice da ostanu svježe.

Improviziraj, zabavno je

Svaki kul recept čini mnoštvo dobrih sastojaka vješto spojenih u cjelinu, a igranje sastojcima i improvizacija gotovo uvijek je baš pravi pogodak.

Poigrajte se vrhunskom tehnologijom s novom Bespoke pećnicom i napravite top jela. Tehnologija AI Pro Cooking može prepoznati sastojke, u skladu s njima optimizirati postavke i pratiti koju god hranu kuhali.

https://www.youtube.com/watch?v=hXwzlXJd7c4&t=23s

Značajka Dual Cook Steam vam omogućuje pripremu hrane u pećnici koja je jednostavno mora biti dio blagdanskog stola pomoću korištenja puno različitih postavki u isto vrijeme.

Bespoke – bez pola muke

Puno gostiju tijekom blagdana najčešće znači i hrpu tanjura dok kuhate. Samsung ploča za kuhanje se prilagođava vašim potrebama jer ima dodatni prostor za posuđe Flex Zone Plus.

Dodatni prostor nudi mogućnost prilagođavanja različitim oblicima posuda i posuđa. Čudima nema kraja jer kuhanjem možete upravljati i putem smartphonea jer se lako spaja na WiFi mrežu.

Nakon što su svi pojeli, popili i zabavili se, a vi kao domaćin (konačno) ispratili i zadnjeg gosta, došlo je vrijeme za onaj najgori od svih zadataka – čišćenje.

Bespoke linija 3

Tu vam u pomoć stiže Bespoke Jet usisavač koji će pokupiti svaku mrvicu s tepiha koja je ostala od blagdanskih jela.

Bespoke linija pametnih uređaja dat će vam genijalno iskustvo kuhanja povezivanjem s uslugom SmartThings Cooking.

Ona se pak isto može sinkronizirati sa Samsung Health aplikacijom, koji prati cilj koji ste si zacrtali po pitanju broja kalorija i vidi koliko ste ih potrošili te kao pravi savjetnik preporučuje recepte s obzirom na vaše želje.

Brojanje kalorija i zdravo kuhanje postalo je stvarno super lagano s opcijom SmartThings Cooking, koji štedi vrijeme i olakšava kuhanje.

Čak nudi opciju da vas vodi kroz kuhanje i olakšava kupovinu namirnica.

Svi su uređaji povezani i na WiFi mrežu, što će dodatno olakšati kuhanje čak i neznalicama omogućiti da blagdanska druženja u domaćinima budu jednostavna i nezaboravna.

CRO WM 20 year Warranty Q

Iskoristite posebnu pogodnost gdje uz kupovinu određenih Samsung uređaja bijele tehnike na poklon dobivate 5 godina bezbrižnosti.

Ponuda traje do kraja godine, stoga svakako nekoga lijepo iznenaditi za Božić.

Dodatno, mnogi uređaji iz ove kategorije također dobivaju i posebno jamstvo od 20 godina na komponentu digitalnog invertera. Više na: https://www.samsung.com/hr/.

Promo

Tijekom sljedećih vikenda, posjetitelji odabranih trgovačkih centara u Zagrebu mogu doći u Bespoke Jet kutak, gdje mogu testirati usisavač.

Nakon testiranja proizvoda, posjetitelji će moći napisati svoju osobnu recenziju i ispuniti anketu o proizvodu. Ispunjavanjem ankete i davanjem  e-mail adrese posjetitelji će imati pravo sudjelovanja u nagradama, glavna nagrada je Bespoke Jet.

Odabrani shopping centri u Zagrebu

  • City Centar One West  16.12. do 18.12.
  • City Centar One East 22.12. – 24.12.  
Najčitanije