Banner
01 Space Bespoke Jet

Samsung Bespoke ekosistem

Pametni su, možete ih personalizirati a i cijena im je dobra. Od nedavno sam vlasnik Samsung Bespoke hladnjaka, a izgledno je da na tome neću stati. Evo zašto

Zašto? Kako to najčešće biva: dobri, stari hladnjak je otišao u reciklažu. Pa smo otišli do jednog retailera s mnogo izloženih hladnjaka po novog ljubimca.

Potraga je trajala dok bolja polovica nije ugledala crni Samsung Bespoke. Treba priznati, taj hladnjak izgleda izvrsno. Uz to je pun naprednih tehnologija a najbolje od svega – nismo probili zacrtani budžet. A tu je i jamstvo na kompresor od 20 godina.

Slučajno ili ne, prijašnji hladnjak, s 10 godina jamstva na kompresor, je otkazao nakon 10.5 godina :-).

Što se dizajna tiče – personalizacija kućanskih uređaja? Hmm, neobično. No postoji od predstavljanja Bespoke linije unazad par godina i fora je.

bespoke refrigerator family hub

Znamo: Samsung Bespoke je linija kućanskih uređaja koja se može personalizirati prema vašim željama i potrebama. To znači da možete birati između različitih boja, oblika i veličina kako biste pronašli uređaj koji idealno pristaje u vaš dom.

Ako imate malu kuhinju, možete odabrati manji hladnjak ili perilicu posuđa koja će se lijepo uklopiti u vaš prostor. Ako pak želite da se vaši uređaji ističu, možete odabrati neku od živahnijih boja ili čak kreirati vlastiti dizajn.

No, personalizacija nije jedina prednost ovih uređaja. Oni su također iznimno funkcionalni i praktični te opremljeni novom tehnologijom koja ima smisla. To izgleda ovako:

Samsung Bespoke frižider

Final Bespoke Refrigerator

Da, lijep je. Naravno, ne mora biti ovako napadan, ali i može. Ono što dobivate, a olakšat će vam svakodnevicu, jest prilagodljiv dizajn i Space Max tehnologija.

Pri tom se ne misli samo na dizajn uređaja, nego i unutrašnjosti – a to je jako cool. Iritantno je kad vam nešto skoro stane, ali ipak ne – u tom slučaju, razmjestite dijelove unutrašnjosti. Koja je pak velika, u pravilu veća od konkurencije istih vanjskih gabarita (Space Max).

Tu su i poznati All-Around Cooling, No Frost tehnologija i Optimal fresh + zona no meni je najkul Family Hub – pogledajte gornji video zašto.

Samsung Bespoke perilice i sušilice

Sjećate se revolucionarne Ecobubble tehnologije? Samsung je prvi na svijetu, prije više od deset godina, predstavio perilice koje peru pjenom, u pravilu bez grijanja.

S istom učinkovitošću kao klasične perilice koje moraju grijati vodu.

2022 bespoke ai laundry n01 2 kv pc

Benefiti su ogromni: potrošnja struje je značajno manja a vaša roba će dulje trajati.

Danas je Ecobubble nadograđen AI tehnologijom koja točno dozira vodu i deterdžent, za dodatne uštede i još nježnije pranje prema rublju.

Samsung perilice i sušilice imaju Space Max naljepnicu. Tu je Samsung također jedan od pionira – dobivate veći kapacitet pranja u standardnim gabaritima perilica i sušilica.

Samsung Bespoke Jet

Kablovi su out, štapni usisavači su u modi – s razlogom i ne samo zbog izgleda. Koji je, prema očekivanjima, vrhunski kod Samsung Bespoke Jet štapnih usisavača.

01 Space Bespoke Jet

Štapni usisavači su postali jako napredni. Nije čudo da ih ljudi vole: postali su i sposobniji i praktičniji od klasičnih usisavača.

Osim 210W snage, Samsung Bespoke Jet Clean Station donos i vlažno brisanje krpom, automatsko čišćenje vode i filtera uz istovremeno punjenje baterije.

A filtriranje je spektakularno dobro: Samsung Bespoke Jet sa svojim setom perivih filtera i Cyclone tehnologijom zadržava, pazite sad – 99.999% nečistoća!

To je jedna devetka više nego što smo navikli, što znači da dobivate za red veličine čišći zrak i u odnosu na kvalitetne klasične usisavače s HEPA filterima! Bespoke Jet je idealno rješenje za vlasnike kućnih ljubimaca i za osobe sklone raznim alergijama.

Samsung Dual Flex Steam Oven

Uh, ovo je dobro za sve sladokusce. Posebice za one poput moje malenkosti, koji su daleko bolji u jedenju nego pripremanju hrane…

Jer, Samsung Dual Flex Steam Oven i od antitalenata radi vrsnog kuhara.

hr feature cook more flexibly 533171095

Volite Sous Vide pripremljenu hranu? Nema problema. Želite perfektno hrskavu koricu piletine uz sočnu unutrašnjost, savršeno dizano tijesto ili idealno pripremljenu ribu?

Samsung Natural Steam pečenje uz paru vam upravo to omogućava, a što je praktično nemoguće postići u “običnim” pećnicama. Jednom kad probate kako je dobro peći uz dodatak pare, nema povratka na staro…

Zanimljiv je i Dual Cook Flex, koji u osnovi radi dvije pećnice od jedne – s različitim postavkama pečenja.

Samsung Bespoke linija bijele tehnike vam donosi 5 godina jamstva (2 godine redovno + 3 godine produljeno), detalje potražite na ovom linku.

Najčitanije