Banner
Galaxy S23 Ultra 10

S-Pen olovka za Samsung Galaxy S24 Ultra dobila je FCC certifikat

O nadolazećim Samsung Galaxy S24 modelima telefona, već se gotovo sve zna, sada je na redu S-Pen koji će i ove godine doći s najjačim modelom u ponudi.

U siječnju 2024. godine očekuje se službena premijera Samsung Galaxy S24 Ultra pametnog telefona, a zahvaljujući FCC certifikaciji, već imamo uvid u detalje vezane uz prateći S-Pen.

Prednarudžba: Samsung Galaxy S23 FE + Galaxy Buds FE za samo 699 eura

Prema objavljenim CAD renderima, dizajn Galaxy S24 Ultra već je privukao pažnju, a sada je FCC certificirao S-Pen, dodatak koji će vjerojatno obogatiti korisničko iskustvo ovog visokotehnološkog uređaja.

1

Olovka S-Pen za Galaxy S24 Ultra, koja je sada službeno certificirana od strane FCC-a, predstavlja značajan korak prema službenom lansiranju pametnog telefona.

Threads u prosincu dolazi na Europsko tlo

FCC certifikacija otkriva da ova inovativna olovka koristi BLE (Bluetooth Low Energy) tehnologiju za povezivanje s uređajem, što dodatno poboljšava funkcionalnosti i interakciju s telefonom.

2

U dokumentima koje je objavila FCC, otkriven je model olovke u sivoj/grafit boji. Međutim, postoji mogućnost da će Samsung ponuditi više opcija boja koje će se estetski uskladiti s različitim varijacijama boja samog pametnog telefona. Ovakav pristup pruža korisnicima veću prilagodljivost i osobni pečat pri odabiru dodataka za njihove uređaje.

Samsung Galaxy S24 s 8GB RAM-a, dok S24+ donosi 12GB

Oznaka modela za Galaxy S24 Ultra S-Pen je EJ-PS928, a olovka pokriva frekvencijski raspon od 2402 do 2480 MHz. Detalji poput ovih ukazuju na tehnološki napredak i visoke performanse koje Samsung planira pružiti svojim korisnicima.

3

Duljina igle S-Pena iznosi 104,64 mm, što ukazuje na preciznost i udobnost pri korištenju. Nažalost, FCC nije pružio informacije o težini olovke ili o eventualnoj IP ocjeni koja bi ukazivala na otpornost na vodu i prašinu.

Samsung patentno zaštitio nazive: AI Phone i AI Smartphone

S obzirom na planirani lansirani Galaxy S24 serije u siječnju 2024. godine, možemo očekivati da će se u idućim tjednima pojaviti više detalja o liniji, uključujući i dodatke poput S-Pena. Samsung je poznat po inovacijama u području pametnih telefona, a najava novog S-Pena za Galaxy S24 Ultra sugerira da će se trendovi u interakciji s pametnim uređajima nastaviti i u budućnosti.

NASLOVNA 8

Ostaje nam pratiti nove informacije i najave koje će dolaziti tijekom idućih tjedana kako bismo dobili cjelovitu sliku o onome što Samsung priprema za svoju Galaxy S24 seriju.

Samsung web preglednik sada dostupan i za Windows platformu – preuzmite

S obzirom na dosadašnje uspjehe i inovacije koje je kompanija predstavila, očekivanja su visoka, a korisnici diljem svijeta s nestrpljenjem iščekuju nove mogućnosti koje će im Galaxy S24 Ultra donijeti.

1 10
Aktualni prikaz Galaxy S24 Ultra modela !

Sada već slobodno možemo reći kako su svi bitni detalje manje više poznati, te se jednostavno možemo prepustiti čekanju i tom 17.01.2024. datumu, kada će Samsung predstaviti svoju Galaxy S24 seriju pametnih telefona.

Smrt 8K televizora

Za kraj kažimo kako se ponovno vraćamo “ratu” između Exynos i Snapdragon čipova i onim vječitim dilemama koji je čip bolji i na kojem baterija dulje traje. Odnosno koji se od njih manje zagrijava.

Najčitanije