Banner
ROX Beauty Black Friday do 50

ROX Beauty Black Friday ponuda

Ljubitelji ljepote - dame prvenstveno, ali ima tu i dobrih stvari i za muškarce - su ovo čekali cijelu godinu. Stigla je ROX Beauty ponuda za Crni Petak. Premium uređaji za ljepotu sada su dostupni po najboljim cijenama u 2022. godini. Evo detalja

Webshop kojeg sve dame poznaju je dobio novo ruho. ROX Beauty izgleda izvrsno i radi još bolje a sada su objavili ponudu za Crni Petak, aka Black Friday.

Ona je izvrsna – ako ste do sada razmišljali o nekom beauty uređaju i čekali pravi trenutak, to je to. Cijene su im zaista dobre.

Primjerice, Smoothskin Bare Fit za 1399 kn a top model Smoothskin Pure Fit za 1699 kn

SmoothSkin Bare FIT IPL uredaj za odstranjivanje dlacica 36

To su najniže cijene u cijeloj 2022. godini, a možda je najbolja kupovina set Smoothskin + Tripollar, u kojem za samo 1999 kn možete dobiti Smoothskin Bare Plus i Tripollar Stop Eye. 

Prisjetimo se, Tripollar Stop Eye je napredan anti age uređaj koji vrlo lijepo pegla bore, a njegova cijena je inače – 2250 kn!

Tu su i drugi setovi, bacite pogled na gornji link.

Jako je dobra prilika i Tripollar Stop X za samo 1749 kn.  Tripolalr je izraelski premium beauty brend koji radi najnaprednije uređaje za peglanje bora.

ROX Beauty je snizio cijene i za NuFace artikle, te popularne StylPro uređaje i za izvrstan Hairmax, laserski češalj koji dokazano pospješuje rast kose.

microsoftteams image 9

Vrlo dobro izgleda i ROX Beauty LED maska, koja za razliku od konkurencije ima sedam različitih LED dioda, od kojih svaka radi svoje na vašem licu. Cijena joj je snižena za pola, možete je kupiti za 1239 kn.

Da ne duljim pogledajte ponudu na njihovom webshopu ili u Ilici 54 u Zagrebu. Sve artikle možete kupiti na do 36 rata, dostava je besplatna, prihvaćaju i KEKS Pay a adut im je i premium servis – nema popravaka, ako se neki uređaj pokvari dobit ćete novi…

Najčitanije