huawei
Huawei games and fun 3

Riješite se stresa uz najatraktivnije igre s AppGalleryja

AppGallery je Huaweijeva službena trgovina aplikacija koja broji više od 730 milijuna mjesečno aktivnih korisnika u svijetu. Trgovina sadrži više od 187.000 globalnih i lokalnih aplikacija pa će svatko pronaći ono što ga zanima.

AppGallery je predinstaliran na svim Huawei pametnim telefonima pa je tako dostupan i na nova 9 SE, uređajem sa sjajnim omjerom kvalitete i cijene na tržištu. Uređaj je prvenstveno namijenjen mlađoj generaciji, no s obzirom na svoje karakteristike, uređaj je stekao veliku popularnost kod svih generacija.

Aplikacije koje možete pronaći na Huawei nova 9 SE uređaju segmentirane su u ukupno 18 kategorija među kojima je i kategorija mobilnih igara čija bogata ponuda svakodnevno raste te osigurava stress-free i opuštajuće iskustvo korištenja.

Huawei games and fun 5

CrazyLabs je jedan od tri vodeća izdavača ležernih mobilnih igara s više od 4,5 milijardi preuzimanja, a popularnost je stekla upravo zahvaljujući jednostavnim i zabavnim igricama. Ležerne igre osmišljene su tako da od igrača traže minimalan napor i zato su prikladne za sve korisnike, a danas su nam prijeko potrebne kako bi predahnuli i odmorili od naših užurbanih života.

Tako ćete na AppGalleryju pronaći najpoznatije naslove kao što su Coin Rush, Run Sausage Run, Dentist Bling, AMSR Slicing, Soap Cutting, Tie-Dye, Acrylic Nails, Phone Case DIY, Light it Up i mnogi drugi.

Osim igrica CrazyLabsa, AppGallery sadrži i poznate igre drugih zvučnih imena poput Fishing Clash igrice kreirane od tvrtke Ten Square Games te arkadnu trkaču igru MetroLand, kreiranu od danske tvrtke Kiloo koja je najpoznatija po mega hit igrici Subway Surfers iz 2012.

nova 9 SE 02

Kao jedna od najbrže rastućih trgovina aplikacija na svijetu, AppGallery teži partnerstvu s vodećim brendovima i programerima igara čiji naslovi privlače najširu svjetsku publiku. Huawei kontinuirano uvodi uzbudljive, izazovne i zabavne sadržaje u svoju trgovinu, povezujući korisnike s igrama koje najviše žele igrati, a programere s novim i prethodno nekorištenom bazom korisnika.

Huawei surađuje s više od 4 milijuna registriranih programera kako bi na platformu koja trenutno sadrži više od 187.000 aplikacija integriranih s HMS-om (Huawei Mobile Services), neprestano donosio nove sadržaje.

Predahnite uz super ponudu nova 9 SE

Huawei se kontinuiranom nadogradnjom AppGallery trgovine brine da svaki korisnik može računati na omiljene aplikacije, a redovitim lansiranjem novih pametnih telefona omogućuje korisnicima najbolje iskustvo korištenja. Osim svestranih performansi i lijepog vizualnog identitea, nova 9 SE svim novim korisnicima pruža dodatne pogodnosti. Svi korisnici koji do kraja svibnja kupe nova 9 SE u Elipso trgovini, na dar dobivaju FreeBuds 4i bežične slušalice. Osim toga, oni korisnici koji kupe uređaj do 28. lipnja, ostvarit će pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaštita vrijede za sve lomove uzrokovane padom, pritiskom ili udarcem pa korisnici mogu još bezbrižnije uživati u omiljenim igricama.

nova 9 SE 03

Huawei proizvodi i usluge

Huawei je u Hrvatskoj predstavio novi pametni sat iz renomirane Watch GT serije. Riječ je o Huawei Watch GT 3 Pro seriji a sve detalje o očekivanom startu prodaje koji se očekuje do kraja svibnja možete naći na sljedećem linku.

Huawei Sound Joy, najnoviji prijenosni zvučnik stigao je na prodajna mjesta u Hrvatskoj. Ovaj vrhunski uređaj napravljen je u suradnji s Devialetom, renomiranim francuskim proizvođačem zvuka. Kompaktan, moderan i prijenosan, ovaj pametni zvučnik dizajniran je za svakodnevnu upotrebu, bez obzira na kojoj lokaciji se nalazite.

P50 Pocket Lipstick

U prodaji se nalaze dva vodeća uređaja Huawei P serije, P50 Pocket i P50 Pro. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

Najčitanije