Banner
naslovna 8

Redmi K70 Pro pokazuje rendere i značajke – predstavljanje 29.11.2023.

Xiaomi Redmi serija će 29.11.2023. predstavi nove uzdanice. Jedan od njih svakako je i Redmi K70 Pro model. Kojeg danas imamo prilike vidjeti po pitanju značajki ali i pripadajuće rendere.

U svijetu mobilne tehnologije, nestrpljivi obožavatelji brenda Xiaomi dočekali su novi val uzbuđenja, s obzirom na najavu Redmi K70 serije telefona.

Samsung Galaxy S24 Ultra: Otkrivene fotografije i najnovije informacije

U neobičnom potezu, Xiaomi je odlučio podijeliti sa svijetom dizajn ovog očekivanog uređaja samo pet dana prije službene najave, zajedno s nekoliko ključnih tehničkih specifikacija koje su već uzdrmale zajednicu mobilnih uređaja.

1 31

Što se tiče dizajna, Redmi K70 donosi modernu i sofisticiranu estetiku koja se ističe u svijetu pametnih telefona. Boje koje će biti dostupne na lansiranju su bijela i crna, pružajući korisnicima elegantne i klasične opcije.

Honor 100 Serija: Nova era pametnih telefona s tehnološkim inovacijama

Tri kamere su postavljene u kvadratnom uzorku s LED bljeskalicom, stvarajući jedinstveni vizualni identitet uređaja. Ovaj dizajn podsjeća na prepoznatljiv izgled Xiaomi 14 serije, ali s očitom inovacijom u obliku izbočene kamere koja se proteže od kraja do kraja uređaja.

2 27

Nadalje, Redmi K70 ističe se dijagonalom zaslona od 6,67 inča, pružajući korisnicima prostran prostor za pregledavanje sadržaja visoke razlučivosti.

Black Friday ponuda na Foreo.com

Ono što dodatno impresionira je očuvanje relativno tankog kućišta, s debljinom od samo 74,9 mm. Iako je izbočina kamere vidljiva, uređaj zadržava ravne rubove, bez zakrivljenih stranica koje su često prisutne kod modernih pametnih telefona.

3 22

S obzirom na sve te vizualne karakteristike, Redmi K70 obećava korisnicima ne samo visoke performanse, već i ugodno iskustvo korištenja s elegantnim dizajnom.

Tržište EU mobitela: svi padaju, Honor raste

Procurili su podaci koji otkrivaju moguće memorijske kombinacije i boje za Redmi K70 i Redmi K70 Pro. Izvor navodi da će svi modeli biti opremljeni impresivnih 16 GB RAM-a, dok će pohrana doseći zapanjujućih 1 TB.

4 16

Ova kombinacija čini Redmi K70 seriju izuzetno moćnom i sposobnom zadovoljiti zahtjeve modernih korisnika koji traže brzinu, kapacitet i performanse u svom pametnom telefonu.

Apple Vision Pro na tržište će u ožujku 2024. – globalna dostupnost tek 2025.

Xiaomi je otkrio da će Redmi K70 biti dostupan u bijeloj i crnoj boji, ali će se ponuditi i plava i ljubičasta verzija, pružajući potrošačima širok spektar opcija za personalizaciju prema njihovim preferencijama.

5 14

Događaj zakazan za 29. studenog obećava biti ključni trenutak za brend Redmi. Osim predstavljanja Redmi K70 serije, najavljeno je i lansiranje novog laptopa pod nazivom Redmi Book 16 2024, zajedno s nosivim Redmi Watch 4 i Redmi Buds 5 Pro TWS slušalicama.

ChatGPT Voice dostupan svima – dali je ovo pokušaj smirivanja napetosti

Očekuje se da će ovi proizvodi dodatno ojačati poziciju brenda na tržištu, pridonoseći inovacijama i pružajući korisnicima širok spektar visokokvalitetnih uređaja.

U zaključku, Redmi K70 serija donosi spoj elegantnog dizajna i moćnih tehničkih značajki, obećavajući korisnicima vrhunsko iskustvo mobilne tehnologije.

Xiaomi Redmi K70E – Dimensity 8300 i prikaz na renderima

S nestrpljenjem iščekujemo službenu najavu kako bismo saznali sve detalje o ovom revolucionarnom pametnom telefonu koji će zasigurno privući pažnju ljubitelja tehnologije diljem svijeta. Svakako čekamo 29.11.2023. te ćemo tada vidjeti sve značajke Redmi K70 serije telefona.

Najčitanije