huawei
3 1

Realme 12 Pro+ i specifikacije s kutije

29.01.2024. Realme predstavlja 12 Pro seriju telefona, Pro + donosimo nam već sada "slučajno" i nenamjerno svoje specifikacije i to s prodajnog pakiranja.

Realme, jedan od vodećih igrača na tržištu pametnih telefona, priprema se za uzbudljivo lansiranje svoje nove serije pametnih telefona 12 sljedeći tjedan, točnije u ponedjeljak, 29. siječnja.

Samsung Galaxy Ring sve nam je bliže

Fokus će biti na vrhunskom modelu, Realme 12 Pro+, a procurjeli detalji o specifikacijama iz maloprodajnog pakiranja otkrivaju intrigantne informacije koje su već privukle pažnju ljubitelja tehnologije širom svijeta.

1 44

Jedna od ključnih značajki koje će izdvojiti Realme 12 Pro+ od konkurencije jest njegov zakrivljeni AMOLED zaslon s impresivnom stopom osvježavanja od 120Hz.

Windows 11 24H2 “Hudson Valley” ustvari je Windows 12?

Očekuje se da će dijagonala ovog zaslona iznositi 6,7 inča, pružajući korisnicima prostrano iskustvo gledanja i interakcije. FHD+ rezolucija, kako su već naveli procurjeli izvori, dodatno će poboljšati vizualno iskustvo, čineći boje živopisnijima, a teksture oštrijima.

2 41

Jedan od ključnih čimbenika koji određuju performanse pametnog telefona je njegov čipset. Realme 12 Pro+ neće razočarati, budući da će biti opremljen Snapdragon 7s Gen 2 čipsetom.

Xiaomi Mix Flip dobiva prve certifikate, donosi satelitsku komunikaciju

Ova moćna platforma, u kombinaciji s impresivnih 12 GB RAM-a, obećava brze i učinkovite performanse. Korisnici će moći uživati u fluidnom multitaskingu, bez zastajkivanja ili gubitka performansi čak i prilikom pokretanja zahtjevnih aplikacija ili igara.

4 1

Ono što će zasigurno privući pozornost potencijalnih kupaca je i prostrano skladištenje podataka koje Realme 12 Pro+ nudi. Sa zapanjujućih 512 GB prostora za pohranu, korisnici će imati dovoljno mjesta za fotografije, videozapise, glazbu i druge datoteke.

Realme 12 Pro serija na tržište dolazi 29.01.2024. – u fokusu je kamera

Ova velika količina pohrane posebno će odgovarati korisnicima koji vole snimati visokokvalitetne fotografije i videozapise ili preuzimati velike količine sadržaja.

3 1

Kada je riječ o fotografiji, Realme 12 Pro+ podiže ljestvicu. Glavni senzor kamere bit će impresivnih 50 MP IMX890, isti senzor koji se koristio u prijašnjim modelima poput OnePlus 11 i Realme GT3.

Realme 12 Pro+ – pozira u trgovini

Ovaj senzor velike rezolucije omogućit će korisnicima zabilježiti izuzetno oštre i detaljne fotografije, čak i u zahtjevnim uvjetima osvjetljenja. No, tu nije kraj. Realme 12 Pro+ također će imati periskopsku portretnu kameru od 64 MP OmniVision OV64B, koja će podržavati optičku stabilizaciju slike (OIS).

2 3

Ovo će poboljšati kvalitetu fotografija, posebno u uvjetima slabog osvjetljenja, dok će do 120x digitalnog zooma omogućiti korisnicima uhvatiti čak i najmanje detalje na velikim udaljenostima.

Realme donosi Note seriju telefona – prvi na redu je Realme Note 1

Dizajn pametnog telefona igra ključnu ulogu u ukupnom korisničkom dojmu. Realme 12 Pro+ ne samo da obećava impresivne specifikacije, već će i estetski zadovoljiti korisnike.

b2

Elegantan i zakrivljen dizajn dodatno će poboljšati korisničko iskustvo, čineći ovaj uređaj privlačnim na prvi pogled. S obzirom na rastući trend pametnih telefona kao modnih dodataka, Realme 12 Pro+ će se sigurno istaknuti na tržištu.

Bluetooth 5.4 – što donosi i kada dolazi

Sigurnost podataka također je ključna briga modernih korisnika pametnih telefona. Realme 12 Pro+ ne štedi na ovom području. Brzo i pouzdano prepoznavanje otiska prsta te napredne metode otključavanja bit će dostupne kako bi korisnici osigurali svoje podatke. Ova kombinacija visokih sigurnosnih značajki i praktičnosti osigurat će da korisnici imaju potpunu kontrolu nad svojim uređajem.

b1

Realme 12 Pro+ najavljen je za službeno predstavljanje 29. siječnja, i s nestrpljenjem očekujemo kako će ova najava odjeknuti među potrošačima.

PlayStation igre dolaze na PC u ovoj 2024. godini – sve hit do hita

Ubrzo nakon lansiranja, bit će moguće dublje istražiti sve aspekte ovog pametnog telefona i pružiti potpuni pregled njegovih performansi, funkcionalnosti i inovacija koje donosi na tržište pametnih telefona.

1 5

S Realme 12 Pro+, tvrtka iznova dokazuje svoju predanost pružanju vrhunskih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe suvremenih korisnika pametnih telefona.

Najčitanije