Banner
Snapdragon 888+#2

Qualcomm Snapdragon 888+ – novi predstavnik top klase

Snapdragon 888+ donosi 10Gbps propusnost za 5G povezivanje...

Nemamo baš prilike na našem portalu pisati o nadolazećim chipsetima. No ponekad dođe vrijeme da „takvu nepravdu” ispravimo. Kao naprimjer danas, kada pišemo o prvim informacijama nasljednika Snapdragon 888 chipseta. Radi se o Snapdragon 888+ modelu poznatog Qualcomm proizvođača.

[Na Recenziji]: Samsung Galaxy A32

Značajke navode kako proizvodni proces Snapdragon 888+ iznosi 4nm. Naravno ovdje govorimo i o potpuno novoj ARM arhitekturi naziva ARMv9 sa Kryo 790 jezgrama kao vodiljama pogona ovog nadolazećeg Snapdragon 888+ chipseta.

Snapdragon 888+#1

Grafičke segmente posve smjelo će odrađivati novi Adreno 730 grafički procesor. Naravno ne bi to bio pripadnik top klase da se i proces za obradu fotografije ne oslanja na posve novi procesor a u slučaju Snapdragon 888+ riječ je o Spectra 680 ISP. Za kraj kažimo kako dolazi i podrška za Bluetooth 5.2 te novi WiFi Fi E6 za povezivanja koji kao rezultat između ostalog donosi i propusnost od 10Gbps za 5G povezivanje na Internet.

Realme u fokusu ima 5G povezivanje u narednim godinama

Kada možemo očekivati Snapdragon 888+ u nekim od flagship modela poznatih proizvođača pametnih telefona, nije nam poznato. No završetkom ljetnih mjeseci sigurni smo kako će nas iznenaditi neki model koji će unutar sebe posjedovati Snapdragon 888+ chipset ali naravno „po ne tako pristupačnoj cijeni” kako to obično uvijek i biva.

Facebook je odavno u našim životima a da to ni neznamo

Najčitanije