Banner
curvepay1

Preuzmite kontrolu nad vlastitim financijama uz pomoć bankarskih aplikacija

Puno ljudi ima problem s osobnim financijama pa troše novce na nepotrebne stvari, prebrzo potroše plaću ili čak potroše i više nego što zarade. Jedan od razloga je taj što nemaju uvid u vlastite troškove pa nisu svjesni koliko novaca im dolazi i odlazi te na što ga uopće troše.

Financijske aplikacije na pametnim telefonima omogućuju evidenciju raspoloživog iznosa i kontrolu svake transakcije. Novi flagship uređaji Huawei P serije pametnih telefona – P50 Pro i P50 Pocket, dolaze s unaprijed učitanom AppGallery trgovinom aplikacija, gdje možete pronaći sve važne globalne i lokalne financijske aplikacije koje će vam pomoći da naučite živjeti u skladu s vašim financijskim mogućnostima.

AppGallery je treća najveća trgovina aplikacija na svijetu, a svojim korisnicima nudi preko 173.000 različitih globalnih i lokalnih aplikacija. Tako ćete na AppGalleryju pronaći važne lokalne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a, a od nedavno i Addiko Banke. One će korisnicima omogućiti jednostavno upravljanje financijama te im pružiti razne značajke poput provjere stanja i prometa po računima, foto plaćanja, trgovanja dionicama te ih informirati o karticama, PIN-u i dnevnim limitima. Uz bankovne aplikacije dostupne na telefonima Huawei P serije, svaki korisnik će moći bezbrižno spavati.

card

Tu su i ostale lokalne i globalne financijske aplikacije, kao što su Aircash, Revolut i Curve aplikacija. Curve aplikacija svojim korisnicima pruža beskontaktno plaćanje s omogućenim NCF-om. Korisnici Huawei P50 serije, ali i drugih HMS pametnih telefona, sada mogu istražiti svijet beskontaktnog plaćanja, bez ograničenja broja debitnih ili kreditnih kartica koje se mogu dodati na korisnički račun. Plaćanje telefonom jednostavno je poput plaćanja beskontaktnom karticom. Potrebno je odabrati virtualnu karticu unutar virtualnog novčanika i prisloniti NFC čitač uz POS uređaj koji podržava mobilno plaćanje. Za provjeru trenutno dostupnih virtualnih novčanika, najjednostavnije je preuzeti službenu aplikaciju mobilnog bankarstva vaše matične banke.

Vremena se mijenjaju, a s njima i navike, pa su danas beskontaktna plaćanja pametnim telefonima postala općeprihvaćena metoda plaćanja. Korisnici su rasterećeni brige o pronalasku bankomata matične banke, nošenju velike količine gotovine i velikog broja kartica, te stalnog provlačenja novčanika po raznim džepovima. Kako bi kontrola nad vlastitim financijama postala što jednostavnija, potrebno je posjedovati pouzdan uređaj koji će korisniku osigurati potpunu kontrolu financija. Pametni telefoni Huawei P serije korisnicima omogućuju jednostavno preuzimanje svih financijskih aplikacija, pomoću kojih će svatko preuzeti kontrolu nad vlastitim financijama.

P50 Pro P50 Pocket 6

Huawei proizvodi i usluge

U prodaji se nalazi Watch GT Runner, Huaweijev prvi profesionalni sat za trčanje. Novi sat kombinira najbolje iz renomirane GT serije i pruža nove značajke koje će zadovoljiti sve rekreativce i profesionalne trkače.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Najčitanije