Banner
Huawei MatePad Pro 3

Prednarudžba Huawei MatePad Pro donosi vrijedne poklone

Ako tražite premium tablet, s vrhunskim procesorom i ekranima, do nedavno ste imali samo jedan odabir: iPad Pro. No nije svima iOS po volji.

Onda je i Samsung počeo ugrađivati aktualne flagship procesore na Galaxy Tab (S6) koji uz to ima i AMOLED ekran te dobre zvučnike, a sada je tu novi izazivač: Huawei MatePad Pro s Kirinom 990.

MatePad Pro je vjerojatno Best Buy, u prednarudžbi je to sasvim sigurno: dobit ćete poklone vrijednosti 1700 kn. Znamo, nećete dobiti Google servise, no bez Googlea se može.

Detalji slijede u PR objavi.

Huawei MatePad Pro, flagship tablet predstavljen krajem veljače u Barceloni, odsad je dostupan i na hrvatskom tržištu.

Huawei MatePad Pro 2

Tablet koji se odlikuje vrhunskim dizajnom i moćnim preformansama, dostupan je u prednarudžbi od 1. lipnja kod ovlaštenih distributera. Korisnici koji se u prva dva tjedna odluče prednaručiti tablet, na poklon će dobiti M-pencil stylus i pripadajuću Smart Magnetic tipkovnicu ukupne vrijednosti 1.698 kn.

MatePad Pro korisnicima osigurava vrhunsku produktivnost, odlikuje ga minimalistički dizajn uz Huawei FullView zaslon uskih rubova, zahvaljujući kojem zaslon pokriva čak 90 posto prednje strane.

Pogoni ga Kirin 990 procesor izrađen u 7nm tehnološkom procesu pa MatePad Pro nudi besprijekorne performanse i optimiziran vijek trajanja baterije.

https://www.youtube.com/watch?v=zWfPFB5klMI

Zahvaljujući EMUI 10 korisničkom sučelju, MatePad Pro podržava Multi-Window, Multi-screen Collaboration te Huawei App Multiplier značajke.

Također, nudi podršku za Huawei M-Pencil i Smart Magnetic Keyboard kako bi korisnicima omogućio PC način rada s WPS značajkama usmjerenima na maksimizaciju produktivnosti.

MatePad Pro korisnicima nudi i mogućnost prebacivanja u način rada PC-a samo jednim dodirom, nakon čega se na zaslonu pojavljuje fleksibilna radna površina, a neke je datoteke, baš kao i kod PC-a, moguće spremiti izravno na nju.

Prostrani 10,8-inčni IPS zaslon Huaweija MatePad Pro 2K QHD rezolucije (2560×1600) ima gustoću piksela od 280 ppi-ja te je spreman je za svaki profesionalni zadatak.

Zaslon koristi i međunarodni standard prikaza boja DCI-P3 korišten u filmskoj industriji, a maksimalno osvjetljenje iznosi 540 nita. Kako bi svojim korisnicima omogućio vrhunski zvuk, Huawei je, u suradnji s tvrtkom Harman Kardon, za MatePad Pro razvio četverokanalni stereo zvučnik koji dolazi uz dodatnu podršku za Histen 6.0 zvučne efekte u tri dimenzije.

Huawei MatePad Pro 1

Baterija kapaciteta 7.250 mAh uparena s Kirin 990 čipsetom i optimiziranim EMUI 10 korisničkim sučeljem omogućuje nesmetano obavljanje svakodnevnih zadataka.

MatePad Pro dolazi s adapterom za punjenje snage 20W, uz podršku za 40-vatnu Huawei SuperCharge tehnologiju, podržano je bežično, kao i reverzibilno bežično punjenje.

Točnije, uz pomoć MatePad Pro tableta korisnici odsad mogu bežično puniti pametne telefone, slušalice i ostale uređaje s podrškom za bežično punjenje.

Korisnicima je na raspolaganju 128 GB prostora za pohranu, proširivog NM memorijskim karticama, a uz 6 GB radne memorije, multitasking će biti ugodan i neće utjecati na fluidnost rada. Huawei MatePad Pro moguće je pronaći kod ovlaštenih distributera.

Huawei MatePad Pro 3

Preporučena maloprodajna cijena za LTE verziju iznosi 4.999 kn, a za Wi-Fi verziju 4.499 kn.

Na raspolaganju je i M-pencil stylus po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 699 kn, dok je Smart Magnetic Keyboard za MatePad Pro moguće pronaći po cijeni od 999 kn. Uređaj je dostupan u Midnight Grey boji.

Najčitanije