Banner
gg66

Poznate cijene Samsung Galaxy S24 modela – nisu za svakoga

Večeras s početkom u 19:00h održat će se predstavljanje Galaxy S24 serije telefona. No internetom su se proširile već cijene Galaxy S24 modela, evo detalja.

Update: prvi dojmovi, benchmark rezultati i testne fotografije Galaxy S24 Ultra potražite na ovom linku

Naša Baza Mobitela donosi pregled sva tri Galaxy S24 modela: Galaxy S24, Galaxy S24 Plus i Galaxy S24 Ultra

Uzbudljivo veče pred nama donosi dugoočekivano otkrivanje Samsung Galaxy S24 serije telefona na Galaxy Unpacked događaju.

S početkom u 19:00h, ljubitelji tehnologije širom svijeta jedva čekaju da saznaju što Samsung sprema u svojim najnovijim modelima. No, internet, kako to često biva, već nam pruža uvid u neke od ključnih informacija prije samog otkrivanja.

Samsung Galaxy Unpacked 2024. – Gdje gledati?

Naime, informacije o cijenama Galaxy S24 i Galaxy S24 Ultra modela procurile su putem Samsungove službene ekvadorske web stranice, iako su iste brzo uklonjene. Ipak, arhive tih stranica potvrdile su neke od ključnih informacija – cijene, dizajn i dostupne boje za modele S24 i S24 Ultra.

1 35

Prema dostupnim podacima, model Samsung Galaxy S24 s internom memorijom od 256 GB naveden je po početnoj cijeni od 1.399 USD, no trenutno je dostupan po sniženoj cijeni od 1.049 USD.

Samsung Galaxy A35 – još jedan predstavnik kvalitete za šaku love

S druge strane, vrhunski model, Galaxy S24 Ultra s impresivnih 1 TB interne memorije, ima početnu cijenu od 1.749 USD, ali se može nabaviti po sniženoj cijeni od 1.499 USD.

2 34

Cijene ovih uređaja svakako nisu za svačiji džep, ali uzimajući u obzir vrhunske karakteristike koje se očekuju od Galaxy S24 serije, mnogi će entuzijasti biti spremni investirati u najnoviju tehnologiju. Izuzetna kvaliteta kamere, moćan procesor i unaprijeđeni zaslon samo su neki od elemenata koji čine ove telefone privlačnima.

Asus Zenfone 11 ipak dolazi

Uz to, Samsung je odlučio nagraditi one koji se odluče za unaprijednju rezervaciju svojih uređaja. Kupci koji unaprijed rezerviraju Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+, ili Galaxy S24 Ultra putem određenih kanala mogu ostvariti kredit od 50 USD. Ova ponuda nije samo nagrada za brze odlučitelje, već i prilika da budu među prvima koji će isprobati ovu revolucionarnu tehnologiju.

Apple prilagođava AppStore – dolaze aplikacije “trećih strana”

Za one koji nisu još uvijek odlučili, ali su zainteresirani, mogućnost praćenja Galaxy Unpacked događaja pružit će dodatne informacije i uvid u ono što se može očekivati od Galaxy S24 serije. Događaj započinje u 18:00 UTC, a ljubitelji tehnologije moći će ga pratiti uživo putem određenih online platformi.

Ipak, kako bi u potpunosti shvatili što Samsung ima za ponuditi, preporučljivo je sačekati samu prezentaciju. Očekuje se da će predstavnici tvrtke predstaviti detaljne informacije o tehničkim karakteristikama, inovacijama, i mogućnostima koje Galaxy S24 serija nudi.

Samsung Galaxy S24 Ultra u Titanium Žutoj izgleda “wow”

Predstavljanje će sigurno obuhvatiti aspekte poput poboljšane kamere, performansi, trajanja baterije te mogućnosti povezivanja s drugim uređajima.

2 8

I dok su cijene Galaxy S24 serije visoke, važno je naglasiti da su one proporcionalne kvaliteti i performansama koje se očekuju od ovih uređaja. Samsung, kao jedan od vodećih brendova u svijetu pametnih telefona, uvijek je na tragu inovacija i postavljanju novih standarda u industriji.

Samsung testira One UI 6.1 za Galaxy S i Galaxy Z modele

Galaxy S24 serija najvjerojatnije neće biti iznimka, obećavajući vrhunsku tehnologiju upakiranu u elegantan i moderan dizajn.

gg 3

Dok čekamo da se zavjesa podigne na Galaxy Unpacked događaju, ljubitelji tehnologije imaju priliku unaprijed saznati neke od ključnih informacija o Galaxy S24 seriji.

Sam će voditi Samsung Galaxy Unpacked, on je AI osoba

Cijene, unaprijeđene značajke, i prilika za unaprijednju rezervaciju čine ovu seriju telefona izuzetno privlačnom za širok krug korisnika. Ostaje nam samo pratiti prezentaciju i doznati sve detalje koji će nas dodatno uvjeriti da li je Samsung Galaxy S24 pravi izbor za nas.

Najčitanije