Banner
Watch GT Runner 02 Huawei

Postanite najbolja verzija sebe uz Huawei Watch GT Runner pametni sat

Trčanje je poznato kao jedna od najpristupačnijih sportskih disciplina, zato jer ne zahtijeva dodatnu opremu niti određenu dozu vještine. Iako svi znaju trčati, potrebno je stručno vodstvo kako bi optimizirali izvedbu i izbjegli ozljede.

Kako postoje instruktori skijanja i plivanja, tako postoje i treneri trčanja koji nas uče osnovnim elementima tehnike i pravilnom doziranju količine treninga. Srećom, tehnologija je danas toliko napredovala da pametni satovi mogu dostojno zamijeniti ulogu profesionalnog trenera. Huawei Watch GT Runner sadrži potpuno nova rješenja koja koriste i rekreativnim i profesionalnim trkačima.

Zašto je bitno pratiti rezultate trčanja?

Iako trčanje samo po sebi ne zahtijeva previše opreme, osim kinetičkog pokreta samog trkača, postoji mnogo komponenti koje treba uzeti u obzir ako želimo napredovati. Elementi poput tempa, udaljenosti, razine izdržljivosti, snage, pravilne tehnike i vremena za oporavak mišića samo su neki od parametara koje moramo pratiti kako bi naš trening bio siguran i učinkovit. Bez kvalitetnog programa vježbanja riskiramo pretreniranost, gubitak motivacije za daljnje treninge, pa čak i ozljede.

Watch GT Runner 04 Huawei 1

Upravo zato se i rekreativnim i profesionalnim trkačima savjetuje konzultiranje sa stručnjacima, te ulaganje u pametni sportski sat koji mjeri sve parametre performansi i zdravlja trkača. Huawei je nedavno predstavio novi pametni sat dizajniran za trkače. Opremljen novim revolucionarnim tehnologijama poput indeksa sposobnosti trčanja i inteligentnog dinamičkog plana prilagodbe, korisnicima pruža uvid u njihovu izvedbu te im daje mogućnost praćenja napretka i savjete za postizanje istog. Osim značajki prilagođenih za svakog korisnika, Watch GT Runner ističe se i pristupačnom cijenom, radi koje se mnogi kupci finalno odluče za ovaj model .

Indeks sposobnosti trčanja

Ekskluzivna značajka indeks sposobnosti trčanja temeljena je na preciznom Huawei TruSport™ znanstvenom programu trčanja i koristi sve bitne parametre performansi i zdravlja kako bi korisnicima omogućio realnu procjenu njihovih trenutnih mogućnosti. Značajka kombinira broj otkucaja srca trkača, njegov tempo, pretrčanu udaljenost i druge podatke kako bi trkačima pružio analizu trenutnih sposobnosti, trenažnog opterećenja i ciljeva. Također, omogućuje praćenje i evaluaciju tehnike trčanja, što je posebno korisno trkačima na duže staze koji su izloženiji ozljedama uzrokovanim prevelikim opterećenjem.

Watch GT Runner 05 Huawei 1

Osim indeksa sposobnosti trčanja, Watch GT Runner trkačima nudi i inteligentni dinamički plan prilagodbe, koji korisniku pomaže u praćenju programa treninga. Oni koji su se tek oporavili od ozljede ili su proveli previše vremena ne trenirajući, teže se vraćaju u formu, a plan prilagodbe im olakšava povratak u željenu kondiciju. To znači da se plan treninga za svaki sljedeći tjedan temelji na povratnoj informaciji tijela na završeni plan treninga. Na taj način je program treninga u potpunosti prilagođen trenutnim mogućnostima trkača, a samim time je napredak iz tjedna u tjedan osiguran.

Ono po čemu se Huawei pametni satovi ističu je činjenica da su razvijeni pod nadzorom znanstvenika u specijaliziranim zdravstvenim laboratorijima. Oni osiguravaju da uređaji mjere zdravstvene parametre s najvećom mogućom točnošću. Watch GT Runner dodatno je usmjeren na pružanje naprednih, opsežnih podataka dizajniranih za rekreativne trkače, ali i profesionalne trkače koji se pripremaju za natjecanje.

Najprecizniji GPS

Jeste li ikada bili u situaciji da ste se prilikom trčanja izgubili? Ili vam je nešto ispalo pa ste se morali sjetiti točnog puta kako bi pronašli izgubljenu stvar? Watch GT Runner spreman je za takve situacije. Zahvaljujući pet glavnih satelitskih sustava: GPS, Beidou, Glonass, Galileo i QZSS, sat pruža precizno pozicioniranje, pa čak i izvanmrežnu navigaciju natrag do početne točke. Bez obzira jeste li se izgubili ili trebate pratiti svoju rutu u stvarnom vremenu, Watch GT Runner vam čuva leđa.

Pametni sat u ulozi trenera

Watch GT Runner pruža sve potrebne podatke za svakoga tko se bavi trčanjem, ili tek započinje s treningom. Svaki početnik te napredni ili profesionalni trkač bit će oduševljen kvalitetom i količinom informacija koje pruža Watch GT Runner. Sat djeluje kao trener na zapešću i pruža cjelodnevnu podršku te prati kvalitetu sna, razinu stresa i menstrualni ciklus. Osim toga, pruža i dvopojasni GNSS čip za pozicioniranje i trajanje baterije do 2 tjedna.

Watch GT Runner 03 Huawei

Obujte tenisice za trčanje i otkrijte sve mogućnosti Watch GT Runner pametnog sata. Kako se radi o profesionalnom treneru u obliku sata, možete trčati kad god poželite i dobiti mnoge prijedloge u stvarnom vremenu ili nakon treninga, koji će vam pomoći da napredujete.

Huawei proizvodi i usluge

U prodaji se nalazi Huawei nova 9 SE pametni telefon za sve generacije. Vođen inovacijama, nasljeđuje zadivljujuću estetiku usklađenu sa snažnim performansama i sustavom četverostrukih kamera koji definira Huawei nova seriju. Svi korisnici koji kupe Huawei nova 9 SE pametni telefon do 28. lipnja, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ako se zaslon mobitela slomi zbog nesreće (npr. udarca, pada ili pritiska).

Svi korisnici koji u periodu od 9. svibnja do kraja mjeseca kupe nova 9 SE uređaj u Elipso poslovnicama, na poklon će potpuno besplatno dobiti Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice.

Huawei je u Hrvatskoj predstavio novi pametni sat iz renomirane Watch GT serije. Riječ je o Huawei Watch GT 3 Pro seriji a sve detalje o očekivanom startu prodaje koji se očekuje do kraja svibnja možete naći na sljedećem linku.

Huawei Sound Joy, najnoviji prijenosni zvučnik stigao je na prodajna mjesta u Hrvatskoj. Ovaj vrhunski uređaj napravljen je u suradnji s Devialetom, renomiranim francuskim proizvođačem zvuka. Kompaktan, moderan i prijenosan, ovaj pametni zvučnik dizajniran je za svakodnevnu upotrebu, bez obzira na kojoj lokaciji se nalazite.

 

U prodaji se nalaze dva vodeća uređaja Huawei P serije, P50 Pocket i P50 Pro. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu, a ako korisnici imaju ikakvih nedoumica kako koristiti aplikacije, mogu pronaći sve informacije na AppsOnHMS stranici.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

Najčitanije