Banner
naslovna1 2

Polestar Phone prikazan na kratko

Već smo isticali kako proizvođači pametnih telefona žele na tržište električnih automobila ali isto tako i proizvođači električnih automobila žele na tržište pametnih telefona - Polestar je jedan od njih.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

U rujnu prošle godine, kompanija Polestar je s uzbuđenjem najavila svoje planove o ulasku na tržište pametnih telefona, proizvedenih u suradnji s priznatim proizvođačem, Meizu.

Samsung Galaxy Z FE – sklopivi model za svačiji džep

Sada, tijekom njihovog nedavnog događaja nazvanog Polestar Day, dobili smo prvi uvid u dizajn ovog pametnog telefona koji će obogatiti njihovu rastuću flotu električnih vozila.

Dizajn telefona Polestar oduzima dah svojom prepoznatljivom estetikom, nasljedujući Meizu dizajnerski jezik. Uočljiv je ravan metalni okvir, a straga se ističu tri modula kamere smještena u pojedinačne prstenove kamere.

Xiaomi Redmi 13C službeno predstavljen

Nažalost, ovo su tek naznake, a puni doživljaj dizajna bit će otkriven s vremenom. Krupni plan iz video materijala otkriva ključne detalje: 23 mm ekvivalentna glavna kamera s impresivnim otvorom blende od f/1.9, telefoto od 70 mm s otvorom f/2.0, i ultraširoka leća od 15 mm s otvorom f/2.4.

1 12

Očito je da se Polestar Phone neće zadovoljiti samo osnovnim fotografskim mogućnostima, već će donijeti i vrhunske kamere koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Humane predstavio AI Pin – uređaj koji nosimo na sebi

Dizajn pametnog telefona također uključuje ravni zaslon s izrezom za selfie kameru, dodajući sofisticiranost i suvremenost uređaju. Na bočnim stranama ponosno se ističe brend Polestar, dok na stražnjoj strani dominira logotip tvrtke, naglašavajući povezanost sa svijetom luksuznih električnih vozila.

2 10

Jedan od intrigantnijih aspekata ovog pametnog telefona je integracija s Polestarovim automobilima. Kroz zajedničko vlasništvo s Meizuom i matičnom tvrtkom Geely, Polestar planira usko povezati svoj telefon sa svojim električnim vozilima.

Apple iPhone 15 Pro Max od 256GB u proizvodnji košta 502$

Meizu već posjeduje softver za automobile pod nazivom Flyme Auto, no izvještaji iz Kine sugeriraju da bi Polestar Phone mogao ponuditi vlastito Polestar OS sučelje, vjerojatno razvijeno u suradnji s Meizuom.

3 9

Ova sinergija između pametnog telefona i automobila ima potencijal pružiti korisnicima integrirano iskustvo u vožnji, što bi moglo postati ključna prednost na tržištu.

Steam Deck OLED predstavljen

Polestar Phone se pozicionira kao vodeći telefon, sugerirajući da će opremljenost biti na najvišoj razini. Očekuje se da će uključivati Qualcommov Snapdragon 8 Gen 3 čip, značajnu količinu RAM-a i neki oblik brzog punjenja.

4 6

Iako su počele kružiti informacije da će ovaj telefon biti dostupan ekskluzivno na kineskom tržištu, očekujemo službene potvrde i više detalja prilikom službenog predstavljanja uređaja.

Apple: App Store u EU dopušta instalaciju aplikacija trećih strana

U zaključku, pametni telefon Polestar obećava donijeti kombinaciju vrhunskog dizajna, visokih performansi i inovativne integracije s električnim vozilima.

5 4

Iako su informacije trenutno ograničene, očekujemo da će Polestar uskoro podijeliti više detalja o specifikacijama, cijeni i dostupnosti uređaja. Pratit ćemo razvoj ove fascinantne inicijative koja dodatno širi horizonte digitalne i električne mobilnosti.

Xiaomi HyperOS ne donosi OTA nadogradnju ako postoji otključani bootloader

Dali mislite da će uskoro i ostali proizvođači električnih automobila poželjeti “zakoračiti” na tržište pametnih telefona? U  ostalom već smo imali prilike pisati (više puta) o Tesla Phone ali za sada je sve isključivo na razini glasina.

Najčitanije