Banner
ff 3

Motorola Razr 50 Ultra i njezina cijena

Uskoro se očekuje predstavljanje Razr 50 Ultra modela telefona, mi pred vas donosimo moguće cijene.

Motorolin Razr 40 Ultra debitirao je u lipnju prošle godine, a sada smo u svibnju, stoga se može očekivati skora pojava njegova nasljednika. Uoči njegovog izlaska, danas je procurila cijena za Razr 50 Ultra na području eurozone, navodno od talijanskog trgovca.

1 19

Snimka zaslona, koja je navodno iz internih sustava spomenutog, neimenovanog trgovca, pokazuje da će cijena Razr 50 Ultra iznositi 1.200 eura. To trenutno odgovara 1.288 američkih dolara, ali imajte na umu da cijena u SAD-u sigurno neće biti ista, jer međunarodna pretvorba cijena ne funkcionira na taj način.

Motorola Razr 40 Ultra – 3,5” (144Hz) vanjski zaslon, postao je stvarnost

Ako će cijena doista biti 1.200 eura, očekujte da bude 1.200 dolara ili čak manje. Za usporedbu, Razr 40 Ultra prošle godine je stigao na tržište EU po točno istoj cijeni, ali s jednom značajnom razlikom – taj model je za verziju s 8 GB RAM-a i 256 GB memorije naplaćivao isti iznos, dok će Razr 50 Ultra nuditi 12 GB RAM-a i 512 GB memorije za iste novce, što je definitivno dobrodošlo.

3 3

 

Razr 50 Ultra mogao bi se također nuditi u drugim kombinacijama RAM-a i pohrane. Čini se da će biti dostupan u tri boje: plavoj, zelenoj i Motorolinoj omiljenoj boji koju odobrava Pantone – Peach Fuzz.

Motorola Razr 40 Ultra vs Samsung Galaxy Z Flip 5

O ostalim detaljima za sada nije poznato ništa – potpuni popis specifikacija još uvijek nije procurio – ali očekujemo da će se pojaviti uskoro, s obzirom na to da se lansiranje definitivno približava.

Najčitanije