Banner
tekst2sl11

Phantom V Fold – sklopivi telefon sa velikim potencijalom

Phantom V Fold -novi proizvođač pametnih telefona i odmah na tržište dolazi sklopivi model.

Do sada na našim stranicama kada se god doticalo sklopivih pametnih telefona, uvijek se spominje:Samsung, Xiaomi ili Huawei. Čak i po pitanje Američkog giganta „Apple” pokušali smo pisati o sklopivom iPhone telefonu.

MWC 2023 Global Mobile Awards u Barceloni: Nominacije za Huawei Watch GT 3 Pro i Watch D

No osim glasina nismo dobili ništa konkretnije od strane Apple-a. Ustvari jesmo, ali od strane entuzijasta koji su uz pomoć nekoliko Motorola Razer sklopivih telefona i nekoliko starijih iPhone modela, na tržištu dobili entuzijastički prikaz sklopivog iPhone V pametnog telefona.

tekst2sl1 1

Danas donosimo jednog novog entuzijasta po pitanju sklopivih pametnih telefona. Da nije sve samo obična priča dokazuje i predstavljanje prvog sklopivog modela na nadolazećem MWC sajmu (koji će se održati krajem veljače, odnosno početkom ožujka).

HUAWEI ADS postaju PETAL ADS

Radi se o tvrtki „Phantom” koja je u suštini pod-brend proizvođača „Tecno”. Ono što Phantom ima za predstaviti tržištu uskoro, dokazuje kako se jedan sklopivi pametni telefon može napraviti i velikoj „tišini” i bez da se o svemu išta zna i bude poznato.

Riječ je o „V Fold” modelu sklopivog pametnog telefona. Iako se za sada sve još uvijek drži u tajnosti ipak se internetom proširilo nekoliko detalja nadolazećeg sklopivog pametnog telefona.

Galaxy S23 Ultra 200 MP kamera je izvrsna!

Phantom V Fold posjedovat će dva mehanizma koji će raditi zajedničku zadaću odnosno paralelni zadatak. Riječ je o sklopivom te kliznom mehanizmu a kako će to izgledati u praksi, možete vidjeti u video-zapisu, GSMArene.

Naravno osim video-zapisa preklapanja, donosimo i nekoliko fotografije „uživo” gdje se prikazuje navodni Phantom V Fold prilikom korištenja iz perspektive i „oka” testera.

Samsung Galaxy S23 FE doći će umjesto Galaxy A74 modela – s cijenom od 700$

Iako će ovaj model sklopivog pametnog telefona biti prikazan na MWC sajmu, za sada nije sigurno hoće li ovaj Phantom V Fold zaista ikada doći na tržište odnosno na globalnu dostupnost i proizvodnju.

tekst2sl6

Ako ikada i bude to slučaj, sigurno smo kako će ovaj proizvođač morati se dosta namučiti da svoje pametni telefon ili više njih u budućnosti, pozicionira izuzetno dobro na tržištu.

Coca-Cola pametni telefon dostupan na tržištu

Za sada se zna kako će Phantom V Fold pokretati Dimensity 9000+ čip koji posjeduje +5% CPU snagu te +10% GPU snage. Po pitanju sklopivih pametnih telefona, Dimensity 9000+ korišten je i pri nedavno predstavljenom Oppo Find N2 Flip pametnom telefonu.

Za sve detalje ipak je potrebno pričekati početak MWC sajma, gdje će tvrtka „Phantom” imati svoj izlagački prostor i o svemu više reći tada, prilikom održavanja MWC sajma.

Anker povlači „535 Power Bank” – zbog opasnosti od požara

Više nije pravilno reći kako je pred nama „dolazak” sklopivih pametnih telefona, već možemo reći kako je „vrijeme (trenutno)” sklopivih pametnih telefona.

tekst2sl7

Sigurni smo kako ćemo u narednom vremenskom periodu imati prilike pisati o nadolazećim značajkama i mogućnostima nadolazećeg Phantom V Fold pametnog telefona.

Najčitanije