Banner
Huawei Petal Search otvara pristup milijunima aplikacija 3

Petal Search je obavezan za vlasnike Huaweija, evo zašto

Huawei Petal Search otvara pristup milijunima aplikacija, bez obzira gdje se nalazile. Ovo je fini alat koji značajno olakšava pronalazak i instalaciju aplikacija koje se ne nalaze u AppStoreu

Da je od početka bio dostupan, Petal Search bi anulirao mnoge probleme i prigovore zbog izostanka Googla Playa. Iako je posao koji je Huawei odradio u malo više od pola godine s AppGalleryem zavidan, Petal Search je već dulje vrijeme moja prva, a često i jedina adresa gdje tražim aplikacije.

Detalji slijede u PR objavi.

Zabava, obrazovanje, društveni mediji, kupovina ili igre – svijet aplikacija otvara neograničene mogućnosti. Kako bi vam sve one bile na dohvat ruke, Huawei je korisnicima ponudio svoj Petal Search pretraživač. Ovaj alat pomoći će vam da lako pronađete fotografije, aplikacije ili vijesti izravno s početnog zaslona uređaja. I sve to uz najviše standarde sigurnosti!

P40 Pro 4

Pronađite aplikacije u tren oka

Huawei AppGallery – platforma za distribuciju aplikacija, prava je riznica mogućnosti dostupnih za mobilne uređaje. Nudi 18 kategorija koje pokrivaju sve potrebe potrošača – od zabave, preko obrazovanja do poslovanja. Valja napomenuti da je Huawei odlučio skratiti i olakšati put pretraživanja željenog sadržaja i olakšati preuzimanje aplikacija kroz Petal Search alat.

Novi alat za pretraživanje pruža potrošačima rješenje za lako pretraživanje aplikacija koje potrošači žele preuzeti na svoje HMS uređaje. Nadalje, stvoren je u partnerstvu s vodećim svjetskim i europskim pretraživačima, uključujući Qwant i Yandex, kako bi se ispunili najviši tržišni standardi.

Huawei AppGallery idealno je mjesto za otkrivanje vaših novih omiljenih aplikacija i igara. Uživajte u ekskluzivnom sadržaju i besplatnim poklonima dobrodošlice, posebnim događajima u igrama, natjecanjima i nagradama samo za korisnike AppGallery trgovine.

Bez obzira volite li provoditi svoje slobodno vrijeme za igranje, vježbanje, kupovinu ili na bilo koji drugi način, Huawei AppGallery pruža vam sve te mogućnosti. Amazon, Blitz World of Tanks ili Garena Free Fire: Rampage samo su neki primjeri čitavog niza vrhunskih aplikacija dostupnih na AppGallery-ju.

Sigurnost korisnika na prvom mjestu

Bez obzira preuzimate li aplikacije, tražite zanimljiv sadržaj ili svakodnevno koristite mobilni uređaj, Huawei pruža najvišu razinu sigurnosti podataka. Kako? Pogledajte samo nekoliko primjera!

Huawei Petal Search otvara pristup milijunima aplikacija 1

Jedan od njih je Huawei Mobile Services koji je uspostavio lokalnu pohranu podataka u 6 regionalnih centara i 15 podatkovnih centara širom svijeta. U skladu s lokaliziranom politikom distribucije i raspoređivanja usluga, osobni se podaci šifriraju i pohranjuju na području kojemu korisnik pripada. Nadalje, osjetljivi podaci obrađuju se samo na uređaju, a korisnici Huaweija imaju potpunu kontrolu nad svojim osobnim podacima.

Sigurno digitalno iskustvo uz Huawei AppGallery

U kontekstu sigurnosti potrebno je spomenuti i Huawei AppGallery s cjelovitim sigurnosnim i zaštitnim sustavom, uključujući provjeru stvarnog imena programera, postupak pregleda u četiri koraka, zaštitu pri preuzimanju i instalaciji, kao i mehanizam za prevenciju sigurnog rada aplikacija kako bismo korisnicima pružili kvalitetan i siguran doživljaj, sve se aplikacije temeljito provjeravaju prije nego što su postavljene u AppGallery, uključujući provjeru privatnosti, sigurnosne ranjivosti, otkrivanje zlonamjernog ponašanja i ručnu sigurnosnu provjeru stvarnog imena.

Štoviše, Huawei AppGallery globalno je implementirao sustav ocjenjivanja dobnih skupina. Sustav pametno blokira sadržaje neprihvatljive za određene dobne skupine prema korisničkim postavkama, kako bi osigurao sigurno i zdravo okruženje aplikacija za maloljetne korisnike.

Najviši standardi privatnosti Huawei Petal Search

P40 lite

A što je sa zaštitom podataka pri pretraživanju sadržaja i mobilnih aplikacija? Huawei Petal Search objedinjuje ono najbolje u hardverskim sigurnosnim tehnologijama, s visokim standardima privatnosti koje su postavile vodeće europske tražilice.

Huawei Petal Search uvijek navodi izvorno podrijetlo rezultata pretraživanja, pružajući korisnicima izbor i fleksibilnost te im daje potpunu transparentnost dostupnih aplikacija i sadržaja. Nadalje, Huaweijev AppGallery u potpunosti je integriran u Petal Search i sve aplikacije koje su već dostupne u AppGallery trgovini prikazat će se pri vrhu bilo kojeg pretraživanja u novom alatu.

S ovim widgetom za pretraživanje Huawei još jednom dokazuje da praktičnost ide ruku pod ruku sa sigurnošću podataka.

O Petal Search tražilici

Huawei Petal Search trenutno podržava više od 40 jezika i dostupan je u 45 zemalja i regija, s planovima za širenje u još više zemalja u budućnosti. Novi alat za pretragu doći će unaprijed instaliran na uređaje najnovije Huaweijeve flagship serije P40, uključujući P40 Pro, P40 i P40 lite, a za postojeće Huaweijeve korisnike je dostupan za preuzimanje iz AppGallery trgovine jednostavnim traženjem ključne riječi „Petal Search“.

Najčitanije