Banner
Huawei 1

Oho, Petal Maps dobio Red Dot nagradu

Huawei je updejtao Petal Maps, kojeg možete skinuti i isprobati i na non - Huawei mobitelima. Očito su napravili dobar posao, dobili su prestižnu Red Dot nagradu. Evo zašto

Huawei je objavio kako je njihova aplikacija za navigaciju Petal Maps osvojila prestižnu nagradu za dizajn Red Dot zahvaljujući svojom inovativnošću i jednostavnim korisničkim iskustvom.

Najnovije priznanje za Petal Maps pristiglo je zajedno s novim ažuriranjem aplikacije koje uključuje personalizirano planiranje ruta i unaprijeđeno korisničko iskustvo.

Nagrađivana aplikacija za navigaciju

Petal Maps aplikacija počašćena je najvišim rangom u području industrijskog dizajna, točnije u kategoriji Brand i komunikacijski dizajn, a uz dodjelu nagrade bile su predstavljene i nove impresivne značajke koje su plijenile pažnju na internacionalnoj tehnološkoj sceni.

Petal Maps na svim mobitelima
Petal Maps na svim mobitelima

Jedna od istaknutih značajki pomaže korisnicima u dugim vožnjama gdje se kretanje na mapi jasno prikazuje bez navođenja korisnika iz jednog ekrana na drugi.

Osim toga, aplikacija daje prioritet sigurnosti omogućavajući jasne, očite i jednostavne upute kako vozači ne bi bili ometani tijekom vožnje. Rezultat svega je veliki porast od čak milijun novih korisnika u protekla dva mjeseca.

Uzbudljive nove značajke

Nakon godine dana postojanja i devet ažuriranja, Petal Maps aplikaciju i dalje krase prepoznatljivost i jednostavnost primjene. Nove značajke su i personalizirano planiranje putovanja, unaprijeđeno vizualno iskustvo te nekolicina novih jezika koje aplikacija dodatno podržava.

Huawei Petal Maps

„Velika nam je čast primiti nagradu za Petal Maps aplikaciju na ovako prestižnoj dodjeli. To je dokaz da Huaweijev tim naporno radi kako bi izgradio uspješan navigacijski alat.“, rekao je Norman Muller, Huaweijev direktor marketinga i poslovnog razvoja u Hrvatskoj i Sloveniji. „Posljednjim ažuriranjem Petal Maps nedvojbeno je postao najbolji alat za pomoć u putovanju, a nova mogućnost personaliziranog planiranja te podrška na 14 novih jezika pomažu milijunima korisnika diljem svijeta.“

Petal Maps donosi brže planiranje putovanja

Neke od novih funkcionalnosti Petal Maps aplikacije su upozorenje na gužvu, stanje u javnom prometu i naplatnim kućicama te preporuka kraćeg puta vožnje. Sve nove značajke osmišljene su kako bi korisnici Petal Mapsa mogli bezbrižno putovati štedeći svoje vrijeme i novac.

Zahtjevniji korisnici mogu planirati čak 8 različitih odredišta u jednom putovanju, a u slučaju promjene plana mogu jednostavno otkazati neželjenu destinaciju i automatski  će se odabrati sljedeća.

Huawei 1

Unaprijeđeno vizualno iskustvo

Za unaprijeđeno vizualno iskustvo sada postoji nova, uzbudljiva značajka simuliranog prikaza neba – bez obzira na to je li korisniku navigacija pokrenuta ili samo gleda kartu, sve što trebaju učiniti je kliznuti po mapi aplikacije kako bi prilagodili kut gledanja, a nebo će se prilagoditi, pokazujući točno mjesto horizonta.

Glasovna navigacija

Petal Maps aplikacija sada dolazi s čak 14 novih jezika među kojima se nalazi i hrvatski. Ukupan broj jezika podržanih u Petal Maps aplikaciji sada je 78 što ilustrira njenu globalnu zastupljenost i prihvaćenost.

Petal Maps dostupan je na svim Android pametnim telefonima i može se preuzeti s Google Play trgovine te AppGalleryja.

Još novosti iz Huaweija

Huawei konstano radi na donošenju novih tehnologija i proizvoda korisnicima u Hrvatskoj i diljem svijeta, pa su tako uz Petal Maps na hrvatskom jeziku na tržištu odnedavno dostupni i nedavno lansirani MatePad 11 tablet, Watch 3 serija satova, FreeBuds 4 slušalice te prvi Huaweijev samostalni monitor s mogućnosti bežičnog povezivanja – MateView.

Najčitanije