Banner
HTB400 1

Panasonic predstavio nove soundbarove HTB600 i HTB400

Panasonic sa zadovoljstvom predstavlja svoje najnovije audiosustave za kućna kina – izbor od dvije zvučničke konzole (soundbara) HTB600 i HTB400 koje karakterizira izvrstan zvuk, minimalistički dizajn i pametne značajke koje unaprjeđuju iskustvo gledanja televizije.

HTB600 podržava audioformate kućnih kina Dolby Atmos® i DTS:X™. Prostorni zvuk visoke kvalitete putuje u 3D prostoru kako bi slušatelje uvukao u dojmljivo kinematografsko iskustvo.

Uređaj dolazi s velikim bežičnim subwooferom koji nudi dinamičan bas. Priključak za bas refleks subwoofera aerodinamički je oblikovan radi jasnog zvuka basa.

HTB400 krasi moderan dizajn samostalne zvučničke konzole i on nudi impresivan bas s dvostrukim subwooferima integriranim u kućište.

Oba nova modela iz serije HTB dijele funkcionalan stil optimiziran za upotpunjavanje dizajna najnovijih Panasonicovih televizora.

HTB400 2

“Vjerujemo u davanje izbora potrošačima. HTB600 je savršen za obožavatelje filmova koji kod kuće žele iskusiti Dolby Atmos 3D zvuk. S druge strane, HTB400 je savršen za sve koji traže jednostavno rješenje za uživanje u soundtrackovima filmova i jasnijim dijalozima.” Michael Friedrich, glavni voditelj grupe Kućni audio i video, Panasonic Marketing Europe

Kvaliteta zvuka na prvom mjestu

Zvuk koji odgovara vašoj viziji – zajedničko modelima HTB600 i HTB400

 • Razgovijetni dijalozi u načinu rada Clear-Mode Dialogue – dok produkcija televizijskih i streaming videosadržaja postaje sve više nalik onoj u filmovima, ponekad je teško razumjeti sve što glumci kažu. Tu na scenu stupa Clear-Mode Dialogue koji povećava jasnoću govora u zvučnoj mješavini, što znači da se gledatelji više neće mučiti da čuju glavne dijelove radnje.

HTB600 1

Ekskluzivno za HTB600

 • Dolby Atmos®/DTS:X™ – snažan i dinamičan prostorni zvuk putuje u 3D prostoru, stavljajući gledatelje u središte dojmljivog kinematografskog iskustva. HTB600 postiže virtualni prostorni zvuk pomoću zvučnika usmjerenim naprijed, pa se obožavatelji filmova mogu uživjeti u naslov bez potrebe za smještanjem zvučnika svuda po prostoriji.
 • Zvučnički sustav visoke kvalitete – uz dvije zvučničke jedinice punog dometa (4,5 x 10 cm) SC-HTB600 daje pun zvuk vokala. Sama zvučnička konzola postiže impresivan zvuk izlazne snage 160 W, a to uz pomoć bežičnog subwoofera dostiže i impresivnih 360 W.
 • Snažan i jasan bas uz bežični subwoofer – kako ne treba biti fizički povezan s televizorom, bežični subwoofera sustava HTB600 može se smjestiti bilo gdje, nenametljivo, da bi se dobio najbolji zvuk. Zvučnička jedinica od 16 cm postiže izlaznu snagu od 200 W. Dosta veliko kućište zvučnika nudi bogatiji bas kako bi podario novi život akcijskim filmovima. Priključak za bas refleks aerodinamičnog oblika omogućuje gladak protok zraka i smanjuje neželjene vibracije radi pružanja jakog i čistog zvuka basa.

HTB400 3

Ekskluzivno za HTB400

 • Sustav zvučnika visoke kvalitete – dvije zvučničke jedinice punog dometa (4,5 x 10 cm) i dva integrirana subwoofera daju ukupnu izlaznu snagu od 160 W. Uz korištenje neodimijskih magneta uspjeli smo postići nevjerojatnu puninu glasnoće zvuka od relativno kompaktnih zvučničkih jedinica.
 • Dva ugrađena subwoofera pojačavaju bas – dva 8-centimetarska subwoofera stožastog oblika postižu kombiniranu izlaznu snagu od 80 W. Dva priključka za bas refleks pomažu u dobivanju jasnog i snažnog basa od te jedne zvučničke konzole.

Stvoreni za današnje televizore

Stvoreni da odgovaraju vašem televizoru – zajedničko za HTB600 i HTB400

 • Univerzalni dizajn – svojim bezvremenskim dizajnom, ukrašeni ugrađenim metalnim rešetkama, HTB600 i HTB400 dizajnirani su tako da budu nenametljivi kako bi se gledatelji mogli fokusirati na radnju na ekranu. Nova serija HTB stvorena je da nadopunjuje najnovije Panasonicove televizore, pa ima prilagodljive nožice koje omogućuju smještaj zvučnika izravno na postolje televizora ili ako se tako korisniku više sviđa ispred na stoliću za televizor.

HTB600 2

Obje zvučničke konzole mogu se montirati i na zid pomoću priloženih nosača. Budući da se njihov dizajn podudara s dizajnom televizora, oni se mogu montirati negdje blizu, a ne sakrivati od pogleda.

 • 7 stupnjeva izvrsnosti – kad se stave na ravnu površinu, poput stolića za televizor, novi zvučnici iz serije HTB nagnuti su gore pod kutom od 7° kako bi se zvuk usmjerio točno prema ušima slušatelja. No, i stražnji je dio zvučnika nagnut, što se ispravlja prilikom montiranja na zid kako bi zvuk izvirao van pod kutom  od 180°. To je jednostavna ideja koja ima velik utjecaj.

 “Kombinacija kuta od 7 stupnjeva za zvučnike i profila nalik na paralelogram znači da se korisnicima jamče sjajne performanse bez obzira na to jesu li smjestili zvučničku konzolu na stolić za televizor ili je montirali na zid.” Michael Friedrich, glavni voditelj grupe Kućni audio i video, Panasonic Marketing Europe.

Dovoljno pametna za najnovije televizijske trendove

Pametnija od uobičajenih zvučničkih konzola – zajedničko za HTB600 i HTB400

 • Bluetooth® – obje zvučničke konzole mogu se povezivati s pametnim telefonima i drugim kompatibilnim uređajima kako bi korisnici slušali glazbu i podcaste u stereo kvaliteti u udobnosti kauča.

HTB400 1

Ekskluzivno za HTB600

 • 4K HDR Pass-Through – korisnici mogu uživati u neprekinutim 4K HDR sadržajima s Dolby Vision zvukom bez gubitka u kvaliteti slike. To omogućuje činjenica da videosignal prolazi kroz zvučničku konzolu iz Blu-ray playera ili igraće konzole na 4K televizor.
 • eARC (enhanced Audio Return Channel) – šalje audioformate visoke digitalne razlučivosti poput Dolby True HD, s kompatibilnog televizora na zvučničku konzolu. To znači da soundtrackovi filmova i popularnih televizijskih serija mogu postići svoj puni potencijal.

Kome onda treba zvučnička konzola?

Unaprjeđenje iskustva televizijske zabave

Svatko tko redovito gleda filmove na UHD Blu-rayu ili streama cijele sezone serija u razlučivosti 4K razumjet će prednosti poboljšanog iskustva zvuka. Zvuk visoke kvalitete u kombinaciji sa zadivljujućim 4K videosadržajima stvara dubinski dojmljivo iskustvo kućnog kina, prenoseći gledatelje s kauča u druge svjetove.

Značajke kao što je Clear-Mode Dialogue više će se svidjeti gledateljima koji se ponekad muče s razumijevanjem govora usred zvučnih efekata i glazbe.

Najčitanije