Banner
LUMIX S1H 2

Panasonic Lumix osvojio dvije TIPA Awards nagrade

Panasonic je objavio da je dobio dvije prestižne svjetske nagrade za 2020. godinu od organizacije Technical Image Press Association (TIPA).

Nagrada TIPA prepoznata je kao jedno od najcjenjenijih priznanja u svijetu fotografije i slikovnih tehnologija.

Panasonic je ponosno primio nagradu za LUMIX S1H kao „Najbolji fotoaparat punog kadra za fotografiranje i snimanje videozapisa” te za LUMIX LEICA DG Vario-Summilux 10-25mm F1.7/ASPH. kao „Najbolji MFT objektiv”.

Lumix S1h sam imao prilike kratko isprobati, to je zaista zvijer bez obzira tražite li vrhunske fotografije ili posebice video profesionalne kvalitete za TV emitiranje.

Panasonic Lumix S1H 14

Na temelju strogog postupka koji se sastoji od rigoroznog testiranja, usporedbe i završnog glasovanja, nagrađene proizvode odabiru svjetski poznati predstavnici iz publikacija specijaliziranih za fotografije i slikovne umjetnosti i tehnologije.

Panasonic već sada ima dobru ponudu stakla za svoje full frame fotoaprate. Lumix objektivi su vrhunske kvalitete po svim parametrima a cijena kompleta je i dalje vrlo konkurentna u profesionalnom svijetu fotoaparata.

.

Osobno, znam dvoje ljudi koji zarađuju za kruh foto / video produkcijom visoke kvalitete, koji su prešli na Panasonic (jedan sa Sonya, drugi s Canona). Valjda oni znaju što rade…

Najčitanije