Banner
tekst2naslovna1

Oukitel WP19 – 21,000mAh i 94 dana u stanju mirovanja

Priznajte da ne čujete svaki dan za pametni telefon koji donosi 21,000mAh kapacitet baterije? Oukitel WP19 je upravo takav pametni telefon a mi vam donosimo tekst o njemu.

Rijetko kada na našim stranicama pišemo o „posebnim” modelima pametnih telefona. Namjerno smo ovo POSEBNO stavili pod navodnike jer ovaj model koji ćemo sada spomenuti zaista to i je.

tekst2naslovna 1

I nije od iz Samsunga, Applea, Xiaomija, Google tabora. Ne donosi on WOW dizajn i onaj WOW efekat na koji smo svi naviknuli kod modela premium (flagship) pametnih telefona.

Honor 70 Pro i Honor 70 Pro+ su predstavljeni – donose Dimensity 9000/8000 i 100W punjenje

On je jednostavno jedan obični „Kinez”, on je WP19, Oukitel WP 19. Znamo, znamo kako vam ovo ime zvuči krajnje čudno, smiješno i nepoznato.

Riješite se stresa uz najatraktivnije igre s AppGalleryja

I imate apsolutno pravo, kada se Oukitel (to je proizvođač) ne može kupiti u našim krajevima. Ne samo da se ne može kupiti u našim krajevima već se ne može kupiti niti na globalnoj razini, odnosno isti je isključivo dostupna za Sjeverno Američko tržište i kompatibilan je s njihovim pružateljima mobilnih usluga.

tekst2sl1

Do sada smo na tržištu imali prilike vidjeti pametne telefone, govorimo o premium modelima čiji kapacitet baterije ide sve od 5,000mAh pa do maksimalnih 7,000mAh.

Samsung Galaxy S22+ recenzija

Ali što bi ste rekli kada bi vam spomenuli (šapnuli na uho) da Oukitel WP19 ima kapacitet baterije od „velikih” 21,000mAh. Zasigurno bi vam odmah palo na pamet „Pa to nikada ne bi trebalo puniti” i idemo reći da bi ste bili u pravu.

Samsung demonstrira silu 200MP senzora kamere

Točnije Oukitel WP19 sa svojim kapacitetom baterije od 21,000mAh dostatno je da izdrži 94 dana u stanju mirovanja ili ako vam je draže to je dostatno za 122h neprekidnog razgovora, 36h video reprodukcije sadržaja.

tekst2sl2

Ipak i ovakav jedan pametnih telefon ima svojih nedostataka. Dobro ne možemo ih baš (i nije u redu od nas da ga tako nazovemo) ali kažimo kako će biti potrebno 4h da se baterija Oukitel WP19 pametnog telefona napuni od 0% do 100%.

Google Asistent uskoro će moći prepoznati vaš glas

Brzo punjenje dolazi pri snazi od 27W pa je onda i razumljivo zašto je potrebno ovako dugooo vremena da se pametni telefon napuni. Ipak ima Oukitel WP19 i svoje ostale značajke hardvera i softvera koje je svakako vrijedno spomena.

HTC za sada odgodio svoj nadolazeći pametni telefon – razlog COVID-19

On je ponajprije robustan pametni telefon (što svakako možete vidjeti i na fotografijama) stoga donosi i IP68/IP69 certfikat uz prisustvo MIL-STD-810G standarda.

tekst2sl3

Koji pruža veliku sigurnost i otpornost od udarca (padova) prašine i prodora vode. Ekran veličine 6,78” bit će dostatan za izvođenje svih zadataka a njegova rezolucija iznosi 2400x1080pix.

Telegram uvodi pretplatu – Premium plan

Stopa osvježenja prikaza zaslona na Oukitel WP19 pametnom telefonu je 90Hz. Po pitanju kapaciteta memorije one radne i interne WP19 dolazi sa 8GB radne te 256GB interne memorije.

Samsung Galaxy Z Fold 4 donosi drugačiji omjer stranica

Ipak Oukitel WP19 pokreće MediaTek Helio G95 chipset uz Android 12 mobilnu operativnu platformu. Glavna kamera donosi rezoluciju od 64MP dok je tu i makro kamera s 2MP.

tekst2sl4

Navesti ćemo i IR modul te Sony Night Vision od 20MP. Prednja selfie kamera donosi 16MP. Oukitel WP19 pametni telefon moguće je pronaći na AliExpressu s cijenom od 694€ ali kako smo i rekli isti ne podržava našu regiju kada je u pitanju telekomunikacijski spektar.

Najčitanije