huawei
tekst1naslovna 7

Oppo Find X6 i X6 Pro – mame nas slikama

Oppo sutra na Kineskom tlu predstavlja Find X6 i Find X6 Pro modele.

Ono o čemu smo pisali, čini se kako će uskoro postati stvarnost. Kako smo već bili pisali o Oppo Find X6 Pro modelu pametnog telefona, danas „čitavu priču” želimo malo osnažiti.

Honor Magic5 Lite recenzija

I reći kako će tvrtka Oppo danas predstaviti novu X6 serije pametnih telefona. Naravno već se zna kako će nju činiti dva modela: Oppo Find X6 te Oppo Find X6 Pro.

sl5

No nažalost (kako smo bili i govorili) izgleda da će predstavljanje biti isključivo vezano uz Kinesko tržište. Te za sada ne moramo očekivati kako će ova dva modela telefona doživjeti (u skorije vrijeme) neku globalnu dostupnost.

Vivo X Flip „ljutiti rival” Galaxy Z Flip 4 modela

To nas svakako ne sprečava da nekoliko riječi ne kažemo o ova dva modela. Odmah na početku i ono što je najvažnije za istaknuti je to kako će oba modela dolaziti s tri inačice kada je u pitanju boja.

Oppo Find X6 Pro:

Oppo Find X6 tako će tržištu biti dostupan pri izvedenicama: Snowy Mountain Gold, Starry Sky Black te Feiquan Green. Odnosno prevedeno na naši: Zlatna, Crna i Zelena boja.

Huawei Enjoy 60 biti će predstavljen kada i P60 te Mate X3 modeli – četvrtak 23.03.2023.

Oppo Find X6 i Oppo Find X6 Pro sa stražnje strane će posebno (s ponosom) isticati zlatni prsten, odnosno riječ će biti o modulu stražnje kamere.

sl4 6
Oppo Find X6!

Upravo ove kamere ujedno će biti i „plod suradnje” tvrtke Oppo i dobro nam poznatog proizvođača fotografske opreme „Hasselblad”. Njihova suradnja očitovat će se u koprocesoru koji će tu biti zadužen za stvaranje zaista vrhunskih fotografija i video zapisa.

BMW najavljuje i5- je li ovo novi BMW 5?

Također ćemo reći i to kako će „jači” model, odnosno Oppo Find X6 Pro posjedovati 1”Sony IMX898 senzor kamere. Dok će preostala dva (ultraširoka i telefoto kamera) donositi Sony IMX890 senzore.

https://www.youtube.com/watch?v=PxDxOHsXC5k

Sva tri modela kamera posjedovat će 50MP rezoluciju, što smo bili i rekli u prethodnom članku. Oppo Find X6 Pro pokretat će Snapdragon 8 Gen 2, dok će Oppo Find X6 morati biti zadovoljan s prošlogodišnjim Snapdragon 8+ Gen 1 čipom.

Oppo Find X6 Pro – odlične fotografije stvara sa 1” senzorom

Sutra ćemo svakako više toga reći i dva nadolazeća Oppo Find X6 modela. Iako za sada nije potvrđeno ipak se nekako nadamo i željeli bi da ovi modeli telefona kroz naredno vrijeme dobiju i svoje globalno predstavljanje a samim time i dostupnost.

https://www.youtube.com/watch?v=4iDQKD_uamg

Do tada imamo prilike uživati u fotografija i bojama za oba Oppo Find X6 modela. Telefoni će biti pokretani Androidom 13, točnije ColorOS13 grafičkim korisničkim sučeljem.

Snapdragon 7+ Gen 2, predstavljen – prvi telefoni krajem mjeseca

Ako još niste također „bacite oko” i na odlične fotografije koje stvara Oppo Find X6 Pro odnosno njegova glavna 50MP kamera s 1” senzorom.

Najčitanije