Banner
tekst2sl1 6
Oppo Find N3 Flip na renderu !

Oppo Find N3 Flip – prikazan na renderima

I to smo dočekali, da se konkurent Samsung Galaxy Z Flip 5 modela, napokon ukaže na renderima.

Kada se susretnemo s temom sklopivih telefona, prvo ime koje nam pada na pamet je Samsung. Takva slika prate nas već tri godine, no tržište pametnih telefona s mogućnošću sklopivosti značajno je evoluiralo. Konkurencija se povećava, a osim Samsunga, i drugi proizvođači kao što su Xiaomi, Oppo i Motorola, ulaze u utrku s vlastitim inovativnim modelima.

Oppo K11 – značajke i prvi render prikazani

Ovaj dinamičan napredak donosi korist ne samo proizvođačima, već i korisnicima koji mogu očekivati širi izbor mogućnosti i značajki po pristupačnijim cijenama. Oppo je jedan od tih proizvođača, a najnoviji ulazak na tržište donosi Oppo Find N3 Flip pametni telefon.

tekst1sl1 8

U proteklom vremenu, već smo se susretali s Oppo Find N3 Flip modelom putem niza informacija i spekulacija. Danas, po prvi puta, imamo priliku vidjeti renderiranu sliku ovog modela. Oppo Find N2 Flip je predstavljao njihov prvi korak u svijet sklopivih telefona i bio je konkurencija Samsung Galaxy Z Flip4.

Huawei Mate 60 – na fotografijama izgleda “wow”

Međutim, sada je došlo vrijeme da se pažnja preusmjeri prema sljedećoj verziji u Find N Flip seriji. Novi renderi, procurili su od izvora kao što su Digital Chat Station i Pricebabe, te otkrivaju osvježeni izgled koji se razlikuje od ranije prezentiranih verzija. Posebna promjena koja privlači pažnju je dizajn kamere – sada prikazan kao prsten s tri senzora i naglaskom na Hasselblad partnerstvo.

tekst1sl2 7

Očekuje se da će Oppo Find N3 Flip model imati 6,8-inčni LTPO AMOLED zaslon s osvježenjem od 120Hz, te 3,26-inčni pokrovni AMOLED zaslon. Sklopka kamere će sadržavati glavni senzor od 50 MP (IMX890) s optičkom stabilizacijom slike (OIS), zajedno s 8 MP ultraširokim objektivom i telefoto objektivom od 32 MP.

EU: Apple ne smije ograničiti brzinu punjenja na USB Type-C kabelima

Što se tiče softverske strane, očekuje se da će uređaj raditi na ColorOS 14 temeljenom na Androidu 13. Za razliku od prethodnog modela, Oppo Find N3 Flip će također podržavati brzo punjenje od 67W, u usporedbi s prethodnih 33W.

tekst1sl3 5

S nestrpljenjem očekujemo da vidimo Oppo Find N3 Flip model u stvarnosti, budući da je njegov prethodnik, Flip N2, izazvao značajnu zainteresiranost kod publike.

Xiaomi Mix Fold 3 predstavljen – Snapdragon 8 Gen 2 i još mnogo toga

Također će biti intrigantno pratiti reakciju tržišta i korisnika na ovaj model te usporediti ga s već prisutnim Samsung Galaxy Z Flip 5. Naravno, ključni faktor u ovoj usporedbi će biti cijena, koja za Samsung Galaxy Z Flip 5 iznosi 1,099€, što je značajan iznos koji se ne može zanemariti.

U zaključku, razvoj sklopivih telefona donosi nam uzbudljivu konkurenciju na tržištu pametnih telefona. Očekujemo da će Oppo Find N3 Flip unaprijediti korisničko iskustvo i nuditi nove mogućnosti, a cijeli sektor će sigurno imati koristi od ovog dinamičnog napretka.

Najčitanije