Banner
tekst1naslovna

OnePlus 10 Pro na globalno tržište dolazi sa OxygenOS-om 12

OnePlus 10 Pro doći na globalno tržište s OxygenOS-om 12 da bi kasnije dobio "potpuno drugačiju OS ".

Premda je predstavljen, OnePlus 10 Pro nije još dostupan na globalnom tržištu. Predstavljanje je kako smo i naveli bilo rezervirano za zemlju iz koje OnePlus 10 Pro i potječe, naravno riječ je o Kini.

Apple „preklopni” iPhone – dizajn „iza ugla”

Ovo je prvi pametni telefon koji u svojoj unutrašnjosti (i koji je glavni pokretač) Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ali osim njega donosi i ostale značajke svakako vrijeme pažnje.

Kako je OnePlus 10 Pro za*ebo stvar

Čitava priča oko plasiranja mobilne platforme odnosno one koja će pokretati OnePlus 10 Pro za kojega za sada možemo reći kako je aktualni model zahuktala se ne tako davno kada su OnePlus i Oppo odlučili sklopiti suradnju.

tekst1sl1

Ona bi naime išla u obliku spajanja ova dva razvojna tima s jednom željom a to je predstavljanje tržištu modela pametnog telefona koji bi svojim značajkama i mogućnostima predstavljao spoj ova dva proizvođača.

Samsung Galaxy Unpacked 2022 – Galaxy S22 Ultra na tržištu u veljači a Galaxy S22/S22+ tek u ožujku

Nešto slično napravilo bi se i kada je u pitanju mobilna platforma iako za sada još nema navoda kako bi njezino ime glasilo zna se kako bi ista također bila temeljena na Androidu (pošto je upravo on otvorenog koda).

tekst1sl2

Za sada je poznato kako će kombinirani OS zadržavati sve najbolje značajke OxygenOS 12 te ColorOS mobilnih platformi. A do tada će kako se čini OnePlus 10 Pro na globalno tržište doći pokretan s OxygenOS 12 mobilnom platformom.

Stigao je mobitel s najboljom kamerom na svijetu

No nije za isključiti kako će kada bude predstavljen (a očekuje se kako će to biti mjesec,dva nakon dolaska OnePlus 10 Pro modela na globalno tržište) upravo taj kombinirani OS doći nadogradnjom na OnePlus 10 Pro model i još neke modele OnePlus i Oppo proizvođača (o tome će pak biti lista sačinjena u vremenima koja su pred nama).

tekst1sl3

Kada smo već kod OnePlus 10 Pro pametnog telefona red bi bio da navedeno i još jednu glasina a ona se dotiče pametnih telefona koji su tek pred nama. Ako je vjerovati istima govori se kako će i naredni OnePlus Nord 2 CE i OnePlus Nord 2T također dolaziti s OxygenOS 12 mobilnom platformom. Oni bi također s vremenom (nadogradnjom) mogli prijeći na taj „novi nadolazeći OS” rezultat zajedničkih snaga OnePlus i Oppo proizvođača.

Suosnivač OnePlusa radi na vlastitom pametnom telefonu

Ova dva upravo spomenuta modela trebala biti doći u ožujku (OnePlus Nord 2C) odnosno u travnju ili svibnju kada govorimo o OnePlus Nord 2T. Kada spominjemo dolazak novih modela kažimo kako će OnePlus 10 Pro svoju globalnu premijeru imati početkom ožujka, dakako s OxygenOS 12 mobilnom platformom na sebi.

Najčitanije