huawei
1 22

OnePlus Watch 2: FCC Potvrđuje neviđeno trajanje baterije i ključne specifikacije

OnePlusov nadolazeći Watch 2 obećava revolucionarno trajanje baterije, a nedavno curenje informacija potvrđuje detalje o njegovim specifikacijama. Federalna komisija za komunikacije (FCC) je testirala hardver i odobrila korištenje Bluetootha, NFC-a, Wi-Fi-ja i GPS-a u SAD-u. Čini se da će uređaj imati kapacitet baterije od 500 mAh i podršku za brzo punjenje, dok se očekuje premijera krajem veljače 2024. godine za više informacija o operativnom sustavu i drugim značajkama.

OnePlus već hvali neviđeno trajanje baterije za svoj nadolazeći sat 2. Sada je Federalna komisija za komunikacije (FCC) službeno testirala hardver na kojem se temelji ova tvrdnja.

Samsung predstavio Galaxy Ring na MWC 2024. sajmu

Curenje također potvrđuje brojne dodatne specifikacije za “novi vodeći” nosivi uređaj unaprijed. OnePlus već predviđa da će njegova druga generacija Watcha imati najbolje trajanje baterije u industriji pri skorom predstavljanju. Sada je FCC otkrio neke od stvarnih statistika na temelju kojih se to hvališe.

1 22

Ovo novo i potencijalno konačno curenje specificira bateriju koja doista ima relativno veliki kapacitet: 500 mAh, veći od one najveće Samsung Galaxy Watch6 varijante od 425 mAh, pa čak i nadmašuje Xiaomi Watch 2 Pro s 495 mAh.

Samsung Galaxy Z Fold 6 donosi tanji okvir od Titana i Snapdragon 8 Gen 3 čip

Novo curenje otkriva njegov broj modela kao BLW013, dok je nosivi uređaj u cjelini OPWWE231, gotovo potvrđen kao Watch 2 u svojoj novoj certifikaciji kroz prepoznatljivi asimetrični otisak prikazan na nekim njegovim shemama.

12

S tim u vezi, čini se da ukazuju na nedostatak bežičnog punjenja za Watch 2 – s druge strane, njegova prilagođena podloga (OPPO AK903HK) ima pristojnu (za nosivu) brzinu od 10 W (5 V/2 A), prema dodatno curenje iz TÜV Rheinland.

Samsung Galaxy Fit3 stiže uskoro, cijena povoljnih 70 eura

Konačno, FCC također odobrava Watch 2 da koristi Bluetooth, NFC, dvopojasni Wi-Fi i GPS u SAD-u. S druge strane, obožavatelji OnePlusa možda će morati pričekati do njegove premijere krajem veljače 2024. za druge ključne detalje, poput pokretanja Wear OS-a ili ne.

Ova najava novog OnePlus Watch 2 s obećavajućim trajanjem baterije i brojnim drugim značajkama sigurno će privući pažnju ljubitelja nosive tehnologije.

Huawei Pocket 2: Povratak kralja kompaktnosti s vodootpornošću i kamerama na višoj razini

Sada kada su FCC i drugi regulatorni organi potvrdili neke od specifikacija, moguće je dobiti bolji uvid u ono što nas čeka s ovim uređajem.

6 3
OnePlusWatch2#

Najznačajnija specifikacija koju je FCC otkrio je baterija od 500 mAh. To je impresivan kapacitet koji bi mogao značiti značajno duže trajanje baterije u usporedbi s drugim pametnim satovima na tržištu.

3 10
OnePlusWatch2#

S kapacitetom većim od Samsung Galaxy Watch6 i Xiaomi Watch 2 Pro, OnePlus Watch 2 obećava trajanje baterije koje bi moglo nadmašiti konkurenciju.

Samsung pustio AI značajke na Galaxy S23, Galaxy Z Flip / Fold 5 te Tab S9 modele

Još jedna važna informacija koju je otkrilo curenje je nedostatak bežičnog punjenja za OnePlus Watch 2. Iako ovo može biti razočaranje za neke korisnike koji su navikli na ovu značajku na drugim nosivim uređajima, brzina punjenja putem prilagođene podloge OPPO AK903HK od 10 W pruža solidnu alternativu.

10

Osim toga, potvrda da će OnePlus Watch 2 podržavati Bluetooth, NFC, dvopojasni Wi-Fi i GPS u SAD-u znači da će korisnici imati pristup širokom spektru značajki i mogućnosti povezivanja. To će dodatno poboljšati korisničko iskustvo i funkcionalnost uređaja.

Vivo X Fold 3 i macOS kao jedno – čeka se odgovor Applea?

Ipak, ostaje nejasno hoće li OnePlus Watch 2 pokretati Wear OS ili ne. To je važna informacija koja će utjecati na funkcionalnost i kompatibilnost uređaja s drugim aplikacijama i platformama.

11

Obožavatelji OnePlusa sigurno će biti zainteresirani za saznanje više o ovom detalju tijekom službenog otkrivanja uređaja krajem veljače 2024. godine.

Samsung Galaxy Ring na tržište dolazi zajedno s Galaxy Z Flip / Fold 6 modelima

Sve u svemu, curenje informacija o OnePlus Watch 2 otkriva uzbudljive detalje o ovom nadolazećem nosivom uređaju. Impresivna baterija, podrška za različite tehnologije povezivanja i ostale značajke čine ga obećavajućim izborom za ljubitelje pametnih satova.

Dimensity 9400 biti će slabiji od Snapdragon-a 8 Gen 4 ali bolji od Apple M3

Ostaje nam da vidimo kako će se OnePlus nositi s ostalim konkurentima na tržištu i kako će se ova najava pretočiti u stvarno korisničko iskustvo.

Najčitanije