Banner
tekst4naslovna

OnePlus modeli koji dobivaju OxygenOS 13 (Android 13) – [Lista uređaja]

OnePlus također je izbacio listu (neslužbenu) kompatibilnih uređaja koji mogu računati na OxygenOS 13 (Android 13). Dali je vaš OnePlus model na popisu?

Kako smo ne tako davno pisali o Androidu 13 i One UI 5.0 na Samsung modelima pametnih telefona, tako danas sličnu temu pišemo i za OnePlus pametne telefone.

Huawei P50 Pocket je sklopiv, ali ima vrhunski hardver

OnePlus je kao proizvođač uključen u Beta program isprobavanja Androida 13 a to znači da će naravno podržavati i modele kada tijekom ove godine bude dostupna i finalna verzija.

OnePlus 10 Pro na globalno tržište dolazi sa OxygenOS-om 12

Moramo Reći kako je OnePlus Nord tek sada dobio OxygenOS 12 (temeljen na Androidu 12) a tvrtka već razmišlja o dolasku Androida 13. Same značajke već smo više puta spomenuli i pisali o njima (link 1, link 2, link 3) a ono se i ne bi trebalo baš razlikovati na OnePlus pametnih telefonima odnosno na OxygenOS 13 softveru.

tekst4sl1

Tu možemo pisati o čitavoj poboljšanosti OxygenOS 13 mobilne operativne platforme a posebice o mogućnosti prilagodbe. Korisničko sučelje imat će još više mogućnosti prilagodbe i mogućnosti rada i prikaza onako kako korisnik to želi.

OnePlus 10 / 10T – nove značajke i poneka fotografija

S druge pak strane OxygenOS 13 i dalje će njegovati detalje po kojima je OnePlus poznat. To su svakako nenametljivo korisničko sučelje, način rada u pozadini te ponuditi onu estetiku i politiku ColorOS platforme.

sl5

Koja je nakon spajanja platformi sa OnePlus i Oppo dobila još značajniji temelj i veću važnost pri većoj interakciji unutar OxygenOS mobilne platforme.

Što možemo reći da će se dodatno pridodati kada pričamo o dolasku Androida 13. Prije dolaska (donošenja) samog popis kompatibilnih uređaja moramo reći kako modeli koji su imali Android 10 neće dobiti Android 13.

OnePlus Ace Racing je predstavljen – 120Hz zaslon i Dimensity 8100 Max

A posebice kada pišemo o OnePlus Nord pametnih telefona, prva generacija također neće dobiti Android 13 (OxygenOS 13). Ovo i ne čudi previše jer ne istupa baš od prakse koju OnePlus ima prema „Nord” modelima pametnih telefona.

tekst4sl2

Tako kažimo za primjer kako će OnePlus Nord N20 dobiti još Android 12 (OxygenOS 12) a to znači kako nema Androida 13 za ovaj model pametnog telefona. Iako je predstavljen u 2021. godini. Ipak donosimo vam sada čitav popis OnePlus kompatibilnih uređaja s OxygenOS 13 (Android 13):

• OnePlus 10 Pro

• OnePlus 9 Pro

• OnePlus 9

• OnePlus 8T

• OnePlus 10R

• OnePlus 9RT

• OnePlus 9R

• OnePlus Nord 2T

• OnePlus Nord 2

• OnePlus Nord CE 2

• OnePlus Nord CE

• OnePlus Nord CE 2 Lite

Ovo nije službeni popis kompatibilnih OnePlus modela pametnih telefona s Androidom 13.

sl3

Ovo su modeli koji su predstavljeni u natrag 18 mjeseci te na tržište dolaze odnosno došli su s predinstaliranim OxygenOS 12 (Android 12).

Vivo stiže u Hrvatsku

Ako se na ovom popisu nalazi i vaš OnePlus pametnih telefon, onda svakako imate razloga za slavlje i veselje.

Najčitanije