huawei
tekst3sl2 1

OnePlus Open – stiže u listopadu

Premda je bilo sitnih poteškoća, čini se kako ćemo idućeg mjeseca ipak imati prilike ugledati prvi sklopivi telefon tvrtke OnePlus.

Nagađanja i očekivanja oko prvog sklopivog uređaja tvrtke OnePlus, poznatog kao OnePlus Open, sve su intenzivnija. Nakon nekoliko informacija koje su sugerirale kasnije predstavljanje zbog problema s dobavljačem zaslona.

Samsung Galaxy Ring bit će ime prstena, potvrđuje Galaxy Wearable aplikacija

Sada imamo novi datum koji se pojavljuje kao cilj za lansiranje – 19. listopada. Dok čekamo službenu potvrdu, zajednica je napeta zbog ovog očekivanog događaja.

Nio Phone predstavljen tržištu – duboka integracija sa automobilom

Prema pouzdanim izvorima, problemi s dobavljačem zaslona BOE-a naveli su OnePlus da pređe na Samsung ploče, što je dovelo do odgode predstavljanja. Unatoč tim preprekama, čini se da OnePlus čvrsto drži svoje obećanje o uvođenju sklopivog uređaja na tržište.

10 značajki zbog kojih se isplati preći na iOS 17

Iako nije otkrivena kompletna specifikacija, OnePlus Open vjerojatno će dijeliti neke karakteristike s Oppo Find N3, još jednim sklopivim uređajem koji se temelji na sličnoj tehnologiji.

Samsung Galaxy FE modeli ponovno poziraju i stvaraju zazubice

OnePlus Open, kao prvi sklopivi uređaj ove tvrtke, zasigurno će izazvati uzbuđenje među ljubiteljima tehnologije.

Huawei Watch GT 4 prednarudžba, poklon pametna vaga

S obzirom na globalni doseg OnePlusa, uključujući važna tržišta kao što su Indija i Sjedinjene Američke Države, očekuje se da će se borba za tržišni udio u segmentu sklopivih uređaja zahuktati.

Samsung W24 i W24 Flip – donose više RAM-a (interne memorije) te keramičko kućište

Konkurencija će biti žestoka, s Samsungom kao jednim od ključnih igrača u ovom segmentu, posebno s Galaxy Z Flip modelom.

Osim Samsunga, jedini drugi relevantan sklopivi uređaj u Sjedinjenim Američkim Državama trenutačno dolazi od Motorole. Galaxy Z Flip se smatra glavnim konkurentom među sklopivim uređajima zbog svoje vodoravne konfiguracije, koja je rijetka na globalnom tržištu.

Samsung Galaxy S23 FE donosi raznobojna kućišta

OnePlus Open, s potencijalno sličnim konceptom, imat će priliku ponuditi korisnicima novo iskustvo s inovativnim dizajnom i značajkama prilagođenim njihovim potrebama.

Finski operateri prestaju prodavati Xiaomi telefone – evo zašto

Sada kada je datum očekivanog predstavljanja sve bliže, fanovi i entuzijasti tehnologije diljem svijeta s nestrpljenjem očekuju više informacija o OnePlus Open uređaju.

Instagram više ne dozvoljava glazbu – korisnici razočarani

Nedvojbeno će biti zanimljivo vidjeti kako će se OnePlus pozicionirati u tržišnom natjecanju sa svojim prvijencem u sklopivom segmentu, otvarajući novo poglavlje u svom portfelju pametnih uređaja.

 

Naravno kako će dolaskom na tržište još jedno sklopivog modela, postojeće tržište postati “zanimljivije” za same korisnike (konzumente). Ne možemo a da se ponovno ne zapitamo što Apple čeka po tom pitanju. Nadali smo se kako ćemo sklopivi iPhone vidjeti na predstavljanju iPhone 15 linije, no od toga ništa.

Google Bard AI od sada vam pomaže prilikom korištenja Google servisa – evo kako

Ono što možemo slobodno ustvrditi je to kako je iduća godina “posljednja šansa” da Apple tržištu predstavi svoje viđenje sklopivog telefona. Ili će Apple ponovno otezati sa time, kao što je to bio slučaj sa opraštanjem od Lightning priključka, u koristi USB Type-C.

Apple aktualna softverska rješenja (iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, tvOS 10) na koje modele dolaze?

Naravno o Apple i njegovom viđenju sklopivog telefona pisati ćemo više nekom drugom priliko, sada želimo reći kako nastavljamo pratiti navode vezane uz nadolazeći OnePlus Open, sve do njegova dolaska na tržište.

Najčitanije