Banner
8
OnePlusOpen#

OnePlus Open donosi sve detalje i cijenu od 1,699$

Samo prije nekoliko dana, razgovarali smo o intrigantnim renderima nadolazećeg sklopivog modela OnePlus pametnog telefona. Danas se ponovno vraćamo toj priči, donoseći nove renderirane slike koje otkrivaju neke ključne značajke, te po prvi puta spominjemo i predviđenu cijenu.

Samo prije nekoliko dana, razgovarali smo o intrigantnim renderima nadolazećeg sklopivog modela OnePlus pametnog telefona. Danas se ponovno vraćamo toj priči, donoseći nove renderirane slike koje otkrivaju neke ključne značajke, te po prvi puta spominjemo i predviđenu cijenu.

OnePlus Open ponovno na fotografijama, predstavljanje 19.10.2023.

Ranije ovog mjeseca, OnePlus je započeo svoju kampanju gradnje uzbuđenja s Open modelom, objavljujući promotivni video koji je prikazao uređaj iz određenih kuteva, ali nije otkrio sve.

1 11

Na slici je bio skriven dio koji je izgledao kao veliki otok kamere na stražnjoj strani uređaja. No, danas nam je jedan od obično pouzdanih izvora donio niz rendera koji otkrivaju svaki detalj ovog sklopivog pametnog telefona.

PlayStation 5 Slim predstavljen – lakši i tanji pristup ali ista snaga

Jedan od ključnih vizualnih elemenata koji se ističu na renderima je ogroman otok kamere smješten na stražnjoj strani uređaja. Također, renderi sugeriraju da će OnePlus Open biti dostupan u dvije boje: crnoj koja simulira umjetnu kožu i zelenoj izrađenoj od stakla.

Kada je u pitanju snaga, ovaj uređaj pokretat će Qualcommov Snapdragon 8 Gen 2 čipset, što ima smisla s obzirom na glasine da će biti lansiran tijekom ovog mjeseca.

Pixel 8a na CAD renderima – isti kao Pixel 8

Međutim, važno je spomenuti da će Qualcomm najaviti Snapdragon 8 Gen 3 čipset samo nekoliko dana nakon predstavljanja OnePlus Open-a, što bi moglo predstavljati izazov za konkurentnost uređaja.

6 2

 

Jedna od ključnih informacija koja je procurila je i cijena ovog sklopivog modela u Sjedinjenim Američkim Državama. Prema dostupnim informacijama, cijena će biti visoka – 1.699 dolara, što je samo 100 dolara manje u odnosu na početnu cijenu Samsung Galaxy Z Fold5 modela. Ovo postavlja OnePlus Open u izazovan položaj jer će biti teško konkurirati na tržištu s obzirom na nadolazeći Snapdragon 8 Gen 3 čipset.

Samsung Galaxy Z Flip5 recenzija

U pogledu tehničkih karakteristika, OnePlus Open će dolaziti s impresivnih 16 GB LPDDR5X RAM-a i 256 GB prostora za pohranu. Uređaj će imati vanjski zaslon veličine 6,31 inča i fleksibilni glavni zaslon od 7,8 inča koji potpisuje BOE. Datum službenog predstavljanja ovog uređaja zakazan je za 19. listopada.

Prema prethodnim glasinama, glavna kamera će imati senzor od 48 MP, dok će ultraširoka kamera imati također 48 MP. Osim toga, uređaj će imati kameru s 3x optičkim zumom od 64 MP.

Iskoristite puni potencijal 48MP (glavne) kamere na vašem iPhone 15 telefonu

Važno je napomenuti da će OnePlus Open biti dostupan u Sjedinjenim Američkim Državama i Europi, no neće biti dostupan u Njemačkoj zbog patentnih sporova između matične tvrtke Oppo i Nokia-e u toj zemlji.

Sve u svemu, predstoji nam uzbudljiv period u svijetu pametnih telefona, a OnePlus Open svakako obećava biti značajan igrač na tržištu sklopivih uređaja.

Samsung Galaxy Ring na tržište neće s Galaxy S24 serijom

Ipak, s obzirom na sve veću konkurenciju i brzi razvoj tehnologije, OnePlus će morati pažljivo razmisliti o svojoj strategiji kako bi se osiguralo uspješno pozicioniranje na tržištu i privlačenje korisnika. Ostanite s nama za sve najnovije informacije i ažuriranja u vezi s OnePlus Open-om i drugim inovacijama u svijetu tehnologije.

Najčitanije