Banner
tekst1naslovna 6

OnePlus 17.02. predstavlja OnePlus Nord CE 2 5G

OnePlus osim Nord CE 2 5G planira predstaviti i dva modela pametnih televizora.

Predstavljanje Samsung Galaxy S22 modela (Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra) te Galaxy Tab S8 modela tableta, završeno je. Poznate su cijene, dizajn, značajke i dostupnost.

Samsung donosi 4 verzije Androida i 5 godina (sigurnosne) podrške

Sada možemo slobodno „krenuti dalje” i već najaviti iduće predstavljanje koje nam je jako blizu. Riječ je o OnePlus događaju gdje će svoje mjesto pod suncem, svjetla pozornice ugledati OnePlus Nord CE 2 5G pametni telefon.

A1 ublažava „cyber” napad – korisnici su i dalje sigurni

Osim navedenog modela bit će predstavljeni i još koji uređaji ali o njima ćemo svakako u nastavku ovog članka. 17.02.2022. bit će OnePlus događaj nazvan „A OnePlus Double Feature” zakazan za 19:00h po našem vremenu.

Novi Samsung Galaxy S22 i S22+ donose revolucionarnu kameru za fotografiranje i danju i noću

Glavna zvijezda bit će OnePlus Nord CE 2 5G a upravo će on donijeti značajke poput zaslona koji će imati minimalne rubove, skoro pa i nevidljive. Želimo reći kako će OnePlus Nord CE 2 5G donijeti sa sobom krajnje neobičan modul kamere, odnosno stražnja strana dolazit će u pravokutnom obliku (modul kamere) unutar kojega će se nalaziti četiri kružna oblika.

tekst1sl1 6

Jedna krug unutar svojih dimenzija posjedovat će LED-bljeskalicu dok će ostala tri kruga (modula kamere) sadržavati glavnu, ultraširoku te makro kameru. Moramo navesti kako će i punch-hole prorez biti smješten s gornje lijeve strane što je krajnje neuobičajeno u odnosu na konkurenciju koja punch-hole proreze stavlja pri vrhu (sredini) zaslona.

tekst1sl2 3

Nadalje poznato je kako će sa svoje lijeve strane (lijevog boka) donijeti tipke za glasnoću dok će pak s desne strane donijeti tipku za uključivanje, isključivanje. Iako još značajku nisu potvrđene (poznate) iz promo materijala vidljivo je kako će OnePlus Nord CE 2 5G dolaziti sa 3,5mm utorom za priključivanje slušalica. Naravno spominje se i 65W brzo punjenje čemu svakako dajemo veliki plus i pozdravljamo.

OnePlus 10 Pro na globalno tržište dolazi sa OxygenOS-om 12

Moramo reći kako se govori da će OnePlus Nord CE 2 5G u suštini biti Oppo Reno 7 SE 5G ali o tome još moramo dobiti službenu potvrdu. Inače OnePlus je naveo kako će u idućim danima na svojoj Indijskog stranici navesti i više značajki koje će dolaziti (koje će krasiti) OnePlus Nord CE 2 5G a ostaje nam za vidjeti hoće li uistinu biti tako. Kako smo i reklo osim događaja i „glavne zvijezde večeri”, OnePlus predstavit će i pametne televizore.

tekst1sl3 3

Što svakako ukazuju i dostupne fotografije koje donosimo u nastavku teksta. Riječ će biti o dva modela pametnih televizora, točnije modelima: OnePlus TV Y1S i OnePlus TV Y1S Edge.

tekst1sl4 2

Glavna značajka (feature) ovih televizora je dizajn bez okvira. K tome OnePlus dodatno ističe i neraskidivu vezu povezivanja s OnePlus pametnim telefonima i slušalicama.

Motorola želi „moderni” preklopni telefon

Svojevrsni eko-sustav koji njeguje Apple a od nedavno nešto slično ima i Xiaomi. Zna se kako će OnePlus pametne televizore pokretani Android platforma u verziji Android 11 a isti će dolaziti sa značajkom Auto Low Latency (ALLM).

Philips 58PUS8506/12 recenzija

OnePlus će više značajki učiniti dostupnim korisnicima u danima koji su pred nama a prije samog predstavljanja 17.02.2022.

Najčitanije