Banner
tekst1naslovna 5

OnePlus Nord Watch – više značajki i izgled

Od kada smo zadnji put spominjati nadolazeći OnePlus Nord Watch pametni sat, prošlo je dosta vremena.

Apple izdao iOS 16.0.2 – popravio problem sa kamerama

Tada se pričalo kako će doći u dvije verzije te pet različitih veličina. I te su glasine bile točne jer danas donosimo ponovno nekoliko glasina ali po prvi puta i „navodni” prikaz OnePlus Nord Watch pametnog sata.

tekst2sl1 4
OnePlus Nord Watch – više značajki i izgled 37

Doduše danas imamo prilike vidjeti isključivo pravokutni model dok se kružni model negdje vješto skriva.

YouTube dobiva novi (vizualni) dizajn

I tada smo bili rekli a danas ćemo svakako ponoviti kako OnePlus Nord Watch pametni sat dolazi u čak pet različitih veličina.

tekst2sl2 5
OnePlus Nord Watch – više značajki i izgled 38

Riječ je o rezolucijama zaslona od 240x240pix, 390x390pix kod slučaja kada govorimo o kružnom modelu.

KidsGuard Pro for Android za nadzor djece

Dok će pravokutni model sa sobom donositi 240x280pix te 368x448pix. AMOLED zaslon pri veličini od 1,78” pokazat će svu svoju raskoš dok će maksimalna svjetlina od 500nita potruditi se da OnePlus Nord Watch bude što „pristojniji” za korištenje na dnevnom (vanjskom osvjetljenju).

tekst2sl3 2
OnePlus Nord Watch – više značajki i izgled 39

Moramo reći kako će stopa osvježenja prikaza kod OnePlus Nord Watch biti postavljena na 60Hz, dok će pametni sat sa sobom donositi čitav različitih spektar unaprijed definiranih vježbi.

Samsung Galaxy S23 Plus – iste dimenzije bolje značajke

Što odmah možemo smatrati kako će OnePlus Nord Watch „ciljati” na onu publiku koja voli biti fit i u gym-način vježbanja.

tekst3naslovna
OnePlus Nord Watch – više značajki i izgled 40

Naravno moramo se malo šaliti ali potrebno je istaknuti kako će 63$ biti dovoljno za izdvojiti da bi OnePlus Nord Watch bio u vašem vlasništvu.

Nagradna igra – osvoji Nothing Phone (1)

OnePlus Nord Watch bit će moguće upravljati putem N Health aplikacije koju će biti potrebno instalirati na pametni telefon.

OnePlus 11 Pro – modul kamere čudan?

Te će onda putem nje biti moguće pratiti sve parametre i praćenja koja pametni sat bilježi. Za povezivanje s pametnim telefonom OnePlus Nord Watch koristit će Bluetooth 5.2 tehnologiju dok će njegova baterija biti dostatna za 10-dnevno korištenje (bez potrebe za punjačem).

tekst2sl4 1
OnePlus Nord Watch – više značajki i izgled 41

Naglasit ćemo kako će OnePlus Nord Watch pametnih sat biti kompatibilan s iOS te Android platformom.

OnePlus Nord Watch – u dvije verzije i sa pet varijanti

Kako smo i rekli donosimo vam pregled (rendera) OnePlus Nord Watch pametnog sata a sama dostupnost (dolazak na tržište) i gdje će biti moguće kupiti OnePlus Nord Watch, potrebno je potražiti na službenoj OnePlus web stranici.

tekst3sl3 1
OnePlus Nord Watch – više značajki i izgled 42

Fotografije nam donose prikazani plavi i crni OnePlus Nord Watch pametni sat ali vjerujemo kako će boja samog sata a time i remena biti mnogo raznolika kada za to dođe vrijeme.

OnePlus Nord Watch – značajke i pokoji detalj

Iako bi se OnePlus ovim modelom natjecao sam Samsungom i Xiaomi modelima, teško je za očekivati kako će ovim značajkama to zaista i uspjeti.

tekst2naslovna 3
OnePlus Nord Watch – više značajki i izgled 43

Ipak ne preostaje nam ništa drugo nego sačekati više detalja i onda vidjeti što to zaista OnePlus Nord Watch ima za ponuditi.

Najčitanije