Banner
tekst1naslovna 9

OnePlus Nord CE 2 5G – poznat dizajn i značajke

OnePlus predstavljanje sve je bliže (17.02.2022.) a mi vam donosimo još nekoliko fotografija (teasera) i neke značajke nadolazećeg OnePlus Nord CE 2 5G pametnog telefona.

Već treći put ( u vrlo kratko vrijeme) dotičemo se OnePlus Nord CE 2 5G pametnog telefona. Sa željom da napokon nešto više, konkretnije kažemo u vezi značajki i mogućnosti (hardverske i softverske strane).

Najbolji mobiteli 2022 – koji planirate kupiti?

Poznato je kako će OnePlus održati predstavljanje 17.02.2022. gdje će biti predstavljen osim pametnog televizora i OnePlus Nord CE 2 5G pametni telefon. Spominjali smo kako će se isti u velikoj mjeri oslanjati na Oppo Reno7 SE 5G pametni telefon ali danas ipak imamo prilike pred vas donijeti neke značajnije, konkretnije informacije.

OnePlus Nord CE 2 5G – procurile značajke i teaser

Ipak krenimo nekim redom i kažimo kako će OnePlus Nord CE 2 5G u prvom redu biti pokretan zahvaljujući Dimensity 900 chipsetu kao i 65W punjenju, koje će za samo 15 minuta punjenja biti posve dostatno da se pametni telefon koristi cijeli dan.

tekst1sl1 8

Na pripadajućim fotografijama (navodno službenim) vidimo stražnju stranu OnePlus Nord CE 2 5G pametnog telefona u svijetlo plavoj boji ili kako to iz OnePlus tabora vole naglasiti, riječ je o Bahama Blue boji, odnosno izvedenici plave nijanse.

tekst1sl2 6

Nadalje želimo još jedan puta napomenuti kako je po fotografiji (teaser) jasno vidljivo kako će OnePlus Nord CE 2 5G posjedovati 3,5mm utor za sinkronizaciju i punjenje kao i trostruki modul kamere na stražnjoj strani telefona.Glavna odnosno prva na redu je glavna kamera koja donosi 64MP.

ZTE Nubia Z40 Pro 5G – telefon sa „najboljom” kamerom ikada

Ultra široka kamera je iduća na redu i ona bi trebala donositi 8MP, dok bi makro (ujedno i posljednja) kamera donosila 2MP. Spominje se i podrška za microSD iako za sada nema službene potvrde do kojega kapaciteta, premda su se ranije pojavile glasine da podrška za eksternu memoriju ide sve do 2 Terabajta.

tekst1sl3 5

Još je ostalo tri dana do samog predstavljanja a sigurni smo kako ćemo u narednim danima još dobiti koju informaciju odnosno i nešto više još reći u vezi nadolazećeg OnePlus Nord CE 2 5G pametnog telefona.

tekst1sl4 1

Nemojmo zaboraviti niti navodnu cijenu koja bi se trebala kretati između 315$ do 370$ ovisno o kapacitetu (modelu) radne i interne memorije. Za sada nam ostaje jedino da i dalje gledamo i uživamo u fotografijama koje nam najavljuju OnePlus Nord CE 2 5G pa makar ono bio i u Bahama Blue izvedenici.

Android 13 Developer Preview – finalni dolazak nakon ljeta

Kako se ranije priča (i kako to obično biva) OnePlus Nord CE 2 5G bit će pokretan OxygenOS 12 mobilnom platformom, koja se pak temelji na Androidu 12.

Najčitanije