Banner
tekst2naslovna 5

OnePlus za sutra najavljuje događaj pod sloganom „Novi smjer,nova budućnost”

Iza OnePlus proizvođača deveta je godina postojanja. Tim će povodom tvrtka na sutrašnjem događaju prisjetiti se uspjeha u prošlosti i reći naume za godine koje nam tek dolaze.

Tvrtka OnePlus će sutra s početkom u 14:30 (po lokalnom vremenu) predstaviti odnosno održati događaj gdje će govoriti o svojim dostignućima i budućnosti koja je pred ovim proizvođačem.

Kako izvući najbolje iz kamere Huawei Mate 50 Pro mobitela

Ističe se kako će OnePlus na događaju proslaviti i pohvaliti se svim dosadašnjim proizvodima i proslaviti svojih devet godina postojanja. Ceremonija vođenja događaja pripasti će njihovim suosnivačima gospodi: Pete Lua i Li Jie.

tekst1sl1 3

Nije dugo trebalo čekati na reakciju interneta jer su svi odmah počeli pisati kako bi vrlo vjerojatno na ovom događaju mogao biti predstavljen dugoiščekivani OnePlus 11 model pametnog telefona.

Apple iOS od iduće godine donosi mogućnost aplikacija koje nisu sa AppStore-a

Ipak čini se kako od samog predstavljanja neće biti ništa, već korisnici mogu očekivati (možda) nekoliko riječi više o navedeno modelu pametnog telefona.

tekst1sl2 1

S druge pak strane glasine govore kako će OnePlus 11 tržištu biti predstavljen u prvom kvartalu 2023. godine. Podsjetimo vas kako je tvrtka nedavno navela kako radi na razvoju prve mehaničke tipkovnice.

OnePlus 11 – dolaziti će u crnoj i zelenoj boji

Da li će „možda” upravo takva tipkovnica biti predstavljen, toplo se nadamo kako hoće. Ono što je OnePlus u „skromnom i punom tajni” navodu rekao je to kako događaj nosi ime: „Novi smjer, Nova Akcija, Nova Budućnost”.

tekst2sl1 5

Moramo priznati kako iz ovog naslova se baš i ne može zaključiti što to OnePlus planira predstaviti ali sigurni smo kako će događaj biti zaista zanimljiv i sadržajno bogat.

OnePlus 11 imati će keramičko kućište i 16GB RAM-a

Podsjetimo vas kako je OnePlus nedavno naveo kako „radi” na novim bežičnim slušalicama. Njihovo ime glasi OnePlus Buds Pro 2.Ukoliko ove slušalice ne budu predstavljene na sutrašnjem događaju (ipak se nadamo kako hoće), OnePlus Buds Pro 2 bit će predstavljen zajedno sa OnePlus 11 modelom pametnog telefona.

tekst1sl1 8

Ovo su same naši navodi odnosno „želje” koje želimo vidjeti na sutrašnjem događaju. Ali ipak sumnjamo kako će sutra biti samo riječi o postignućima i budućnosti odnosno bit će predstavljen „barem jedan” gadget odnosno hardversko rješenje.

Samsung Galaxy S23 Pro – koncept ili priča koja drži vodu?

Za kraj ovoga članka želimo reći kako ćemo događaj svakako popratiti na našim stranicama odnosno kada on završi, svakako ćemo reći naš osvrt o istom.

tekst2sl4 3

Što vi mislite, da li će sutra OnePlus predstaviti nešto zanimljivo ili će samo biti fokus na „priči”? Ostaje nam za vidjeti kojim će redoslijedom ići sutrašnji događaj, kada sve bude gotovo osvrnuti ćemo se na isto pri ovim našim stranicama.

Apple u opticaj pustio iOS 16.2 i iPadOS 16.2

Nadamo se kako će OnePlus i u godinama koje su pred nama, i dalje donositi nam zaista vrhunske modele pametnih telefona te ostale hardverske modele gadgeta koju mi potrošači volimo koristiti.

Najčitanije