Banner
tekst2naslovna 3

OnePlus Buds Pro 2 – renderi i značajke

OnePlus radi na nadolazećim bežičnim slušalicama. Riječ je o nasljedniku Buds Pro modela a one će nositi jednostavno ime "Buds Pro 2".

OnePlus je u fazi pripremanja nadolazećih Bluetooth slušalica. Ako već niste čuli riječ je o OnePlus Buds Pro 2 modelu. Za sada nema točnih navoda kada bi se one mogle pojaviti na tržištu ali dobili smo specifikacije i prve poglede na rendere.

Internet slavi 30. godina dostupnosti u Hrvatskoj

Kao što i sami možete vidjeti OnePlus Buds Pro 2 jesu u maslinasto zelenoj boji (i slušalice i sama kutija). A čitav dizajn slušalica posve je identičan kao i njihov prethodnik odnosno OnePlus Buds Pro model.

tekst2sl1 6

Na kućištu se nalazi logo tvrtke „Dynaudio”, što sugerira kako je OnePlus tražio pomoć ove Danske tvrtke oko ugađanja i kvalitete zvuka. Ovaj potez svakako i pozdravljamo jer nema proizvođača bežičnih slušalica danas na tržištu koji nije sklopio neki vid suradnje kada je razvoj vrhunskih modela u pitanju.

OnePlus Nord CE 3 – specifikacije i datum dolaska

Ostatak značajki i ne donosi baš neke razliku u odnosu na prethodni (još uvijek aktualni model) OnePlus Buds Pro Bluetooth slušalice. Ipak potrebno je naglasiti neke detalje u vezi značajki.

tekst2sl2 6

Tako imamo prilike pisati o dvostrukom drajveru od kojeg će jedna biti zadužen za 11mm voofer, dok će drugi pokretati 6mm visokotonac. Svaka slušalica imat će po jedan zasebni voofer te jedan visokotonac.

Samsung Galaxy S23 Ultra dolazi s nabrijanim Snapdragonom 8 Gen 2

OnePlus Buds Pro 2 također će podržavati i Bluetooth 5.2 standard povezivanja te LHDC 4.0 kodek visoke rezolucije. Nadalje same slušalice dobiti će prostorni zvuk i mogućnost aktivnog poništavanja buke sve do 45dB.

tekst2sl3 4

Kako smo i rekli za sada nemamo točan datum kada će OnePlus predstaviti tržištu Buds Pro 2 Bluetooth slušalice ali se nadamo kako će to biti što prije.

Koja je preciznost senzora za analizu bioelektrične impedancije Galaxy Watch pametnih satova?

Po pitanju autonomije slušalice će raspolagati s do 6 sati korištenja odnosno slušanja glazbe, dok će kućište (koje je ujedno i punjač) tu autonomiju baterije podignuti na sveukupnih 22 sata.

tekst2sl4 3

Prije se spominjalo kako će OnePlus Buds Pro 2 dolaziti s IP55 certifikatom odnosno otpornosti na prašinu i prskanje vodom (kiša) te kako će osim zelene boje, kućište i slušalice biti također dostupni i u crnoj te bijeloj inačici.

Samsung Galaxy A54 5G – dizajn na slikama

Što ako se pokaže točnim značit će kako će po prvi puta OnePlus predstaviti bežične slušalice koje nisu isključivo crne odnosno bijele boje. Već će paleta (i dostupnost) boja biti „malo ali značajno” proširena.

tekst2sl5

Mogućnost (kompatibilnost) povezivanja osim Bluetooth 5.2 tehnologijom bit će moguća i s Google Fast Pair značajkom.

Koji dizajn maskice za mobitel je najpoželjniji?

Nadamo se kako ćemo uskoro imati prilike s vama podijeliti mnogo više informacija a i možda vidjeti prve fotografije „uživo” koje prikazuju OnePlus Buds Pro 2 bežične slušalice.

Najčitanije