Banner
tekst1naslovna 1

OnePlus (10R) Ace – značajke i prve fotografije

OnePlus će 10R model ipak nazvati "Ace" a po prvi puta dostupne su i fotografije na punjaču.

Prisjetimo se naših pisanja u vezi nadolazećeg OnePlus 10 člana obitelji. Riječ će biti o OnePlus 10R modelu iako smo na našim stranicama već pisali o njegovim značajkama i dizajnu danas ponovno želimo reći nekoliko riječi.

Samsung se okreće MediaTek-u i napušta Exynos?

OnePlus 10R neće nositi navedeno ime, ako su ove glasine točne već bi tržištu mogao biti predstavljen kao OnePlus Ace. Ipak izgledno je kako OnePlus neće koristiti naziv „10R” za predstavljanje jeftinijeg (pristupačnijeg) OnePlus 10 modela, već će to učiniti s nazivom „Ace”.

tekst1sl1 3

Glasine govore kako će OnePlus Ace (10R) stići negdje u drugom tromjesečju 2022. godine. Priča se kako će OnePlus nadolazeći „Ace” biti razvijan i namijenjen za ljubitelje igranja igrica na pametnim telefonima a to bi se moglo vidjeti i po teksturiranoj stražnjoj strani.

Apple testira iOS 15.5 posljednji prije dolaska iOS-a 16

MediaTek Dimensity 8100 pokretat će OnePlus Ace pametni telefon a osim saznanja vezanih uz chipset koji će biti glavni pokretan pametnog telefona govori se i o 6,7” AMOLED zaslonu sa stopom osvježenja prikaza od 120Hz.

Samsung Galaxy S9 / S9+ više ne prima nadogradnje

Da vam olakšamo razmišljanje o OnePlus Ace pametnom telefonu kažimo odnosno prenesimo kako se sve više govori da će upravo on biti temelje na Realme GT 3 Neo pametnom telefonu, odnosno da će biti izrađen na njegovoj osnovi.

tekst1sl2 4

Sada nam je mnogo lakše da neke značajke i mogućnosti sagledamo a da će tome stvarno biti tako dokazuje i navodi koji se dotiče chipseta gdje Realme GT 3 Neo pokreće zaista MediaTek Dimensity 1300 chipset.

Apple započeo testiranje iOS-a 16

Ako je zaista vjerovati glasinama kako će OnePlus Ace (10R) biti temelje na Realme GT 3 Neo pametnom telefonu onda bez puno razmišljanja možemo reći kako će po pitanju kamera OnePlus Ace imati zavidne elemente.

OnePlus 10R sliči na Realme GT Neo3

Oni se u prvom redu sagledavaju u glavnoj kameri čija rezolucija od 50MP i otvorom blende od f/1.9 donosi solidne rezultate fotografiranja i snimanja video zapisa. Uz glavnu tu je naravno i širokokutna kamera koja raspolaže sa 8MP i otvorom blende f/2.3.

tekst1naslovna 23

Kao posljednja (treća) kamera dolazi nam makro čija rezolucija iznosi 2MP i imati otvor blende od f/2.4. OnePlus Ace moći će snimati video zapise pri kvaliteti 4K u 60fps-a.

OnePlus 10R – 5G povezivanje i 80W brzo punjenje

Prednja (selfie) kamera svoju poziciju naći će unutar punch-hole proreza a njezina rezolucija bit će 16MP s otvorom blende f/2.5 i snimanjem video-zapisa pri Full-HD rezoluciji 30fps-a.

Nothing ismijava druge pametne telefone – hvali svoj Another (1)

Pitanje baterije s kojom će OnePlus Ace doći na tržište spominje se Li-Po s kapacitetom od 4,500mAh. Ali jedna od njezinih posebnosti je mogućnost brzog punjenja od čak 150W, što pak rezultirati kapacitetom napunjenosti do 50% za 5min, iako se govorilo kako će brzina punjenja biti deklarirana do 80W.

Samsung pruža korisnicima da poprave svoje telefone samostalno

Hoće li uistinu tome biti tako potrebno je pričekati da OnePlus Ace bude predstavljen te ćemo onda moći reći i nešto više o značajkama, cijenama ali i izgledu koji će se čini se u velikoj mjeri oslanjati na Realme GT 3 Neo pametni telefon.

Najčitanije