Banner
4 19

OnePlus 12 na globalno tržište dolazi 24.01.2024.

Naveli smo kako će OnePlus 12 na domaćem (Kineskom) tržištu biti predstavljen 05.12.2023. ali danas donosimo datum i globalnog predstavljanja, koje će se odviti 24.01.2024.

Foto-galerija: OnePlus 12

Uzbudljive vijesti dolaze iz OnePlus svijeta, najavljujući dolazak dugoočekivanog OnePlus 12. Svi fanovi brenda već označavaju datum 5. prosinca na svojim kalendarima jer je to dan kada će se OnePlus 12 službeno predstaviti na kineskom tržištu.

Samsung web preglednik sada dostupan i za Windows platformu – preuzmite

No, to nije sve – sada imamo snažan razlog vjerovati da će se globalno lansiranje dogoditi 24. siječnja, što će omogućiti ljubiteljima OnePlusa diljem svijeta da dožive uzbuđenje novog uređaja.

1 39

OnePlus je pokrenuo svoju globalnu marketinšku kampanju za OnePlus 12, počevši s misterioznim teaserom koji otkriva detalje o nadolazećem dizajnu kroz kratki video.

OnePlus 12 – izgled i značajke, predstavljanje 05.12.2023.

Ova marketinška inicijativa izazvala je veliki interes među ljubiteljima tehnologije, potičući maštu o tome što bi OnePlus 12 mogao donijeti na tržište pametnih telefona.

2 34

Stranice podrške za Europu, Sjedinjene Američke Države i Indiju pružaju dodatne uzbudljive informacije o tijeku marketinške kampanje. Prema ovim stranicama, kampanja će trajati od 27. studenog do 23. siječnja.

Mercedes testira električnu G klasu

Posebno je zanimljivo napomenuti da je na stranici OnePlus India naglašeno da će kampanja kulminirati “dan prije događaja lansiranja OnePlus 12”. Ova subtilna najava sugerira da će globalno otkrivanje OnePlus 12 zaista biti 24. siječnja, stvarajući napetost među korisnicima širom svijeta.

7 8

OnePlus planira oduševiti svoje vjerne obožavatelje darivanjem nadolazećeg OnePlus 12. Regionalne podružnice organizirat će darivanja, a jedini uvjet za sudjelovanje je jednostavan – korisnici se moraju pretplatiti na početnu stranicu s valjanom e-poštom. Ova taktika potiče zajednicu korisnika da se aktivno uključi u očekivanje lansiranja, čime se stvara dodatna uzbuđenost i angažman.

WhatsApp vraća View Once mogućnost pregleda sadržaja

Nadolazeći OnePlus 12 obećava unaprijeđenu tehnologiju, inovativan dizajn i performanse koje će zadovoljiti visoke standarde koje OnePlus postavlja sa svakim svojim uređajem. Ovaj pametni telefon vjerojatno će se istaknuti po nizu značajki koje čine OnePlus telefone poznatima – brzom performansom, vrhunskim zaslonom i impresivnom kamerom.

S obzirom na uspjehe prethodnih modela OnePlus pametnih telefona, očekivanja su visoka. OnePlus 12 vjerojatno će donijeti poboljšanja u području baterije, kamere i procesora, nastavljajući tradiciju inovacija koja je postala zaštitni znak ovog brenda. Svi detalji o specifikacijama bit će otkriveni tijekom globalnog lansiranja, pružajući korisnicima priliku da saznaju prve informacije o ovom izuzetnom uređaju.

GTA VI donosi brže prebacivanje između karaktera

Ljubitelji OnePlusa mogu s nestrpljenjem očekivati blagdane, ne samo zbog darivanja koje OnePlus priprema, već i zbog mogućnosti da svjedoče rođenju OnePlus 12. Ovaj datum označava novo poglavlje u svijetu pametnih telefona, obećavajući vrhunsku tehnologiju i iskustvo koje će nadmašiti očekivanja. Sjećajte se datuma – 24. siječnja – jer će to biti dan kada će OnePlus 12 osvojiti svijet pametnih telefona svojom inovacijom i performansama.

4 19

Nema sumnje kako će i ove godine tvrtka OnePlus s modelom OnePlus 12 podići veliku zainteresiranost. Poglavito s flagship modelom telefona. Iako možda ne toliko zastupljenim na našem balkanskom području, što smatramo jednom velikom nepravdom. Ali to je pak tema za neki drugi članak, zar ne?

Najčitanije