Banner
naslovna1

OnePlus 12 imati će Sony Lytia senzore kamera

Šuška se sve više što će točno OnePlus 12 sa sobom donositi.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Iako OnePlus 12 još uvijek nije službeno predstavljen, informacije o ovom nadolazećem modelu telefona postepeno ispunjavaju internetske stupce.

iPhone SE 4 (2024.) – fokus na kamerama i snazi čipa

Ovoga puta, imamo priliku podijeliti najnovije informacije vezane uz senzore kamera koji će biti dio OnePlus 12.

3 5

Ti senzori dolaze iz čuvene tvrtke Sony i pripadaju Lytia seriji, obećavajući poboljšanja u svijetu mobilne fotografije.

Lytia senzori kamere za OnePlus 12:

OnePlus je nedavno potvrdio da će OnePlus 12 biti opremljen prilagođenim Sony Lytia senzorima kamera, a izvršni direktor tvrtke nije štedio na podacima.

OnePlus 12 imat će svjetlinu ekrana od 3000 nita

Nije samo potvrđeno postojanje ovih senzora, već su također podijeljeni uzorci fotografija snimljenih s njima na različitim žarišnim duljinama.

4 5

To je izazvalo znatiželju i uzbuđenje među obožavateljima OnePlus telefona, jer su sada dobili priliku dobiti uvid u mogućnosti kamera OnePlus 12.

OnePlus 12: Prikazi i tehničke specifikacije:

Osim informacija o kamerama, OnePlus je ranije otkrio nekoliko detalja o OnePlusu 12.

2 5

Tvrtka je potvrdila da će ovaj uređaj koristiti novi ultra-svijetli zaslon, iako nešto manje svijetao od vrhunskih Xiaomi modela poput Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Pro.

OnePlus Open predstavljen s cijenom od 1,799€

Također, OnePlus 12 će biti pokretan Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom, koji je snažnija alternativa Snapdragonu 8 Gen 2, koji je Qualcomm predstavio nedavno.

Lytia senzor kamere i razlike:

No, najzanimljivija vijest je integracija Lytia senzora kamere razvijenih u suradnji između OnePlusa i Sonyja. Ovaj senzor, čini se, razlikuje se od prethodnog Lytia LYT-808 senzora, koji je bio prisutan u OnePlus Openu.

5 2

Tvrtka je tvrdila da bi taj senzor mogao nadmašiti Sony IMX989 i ISOCELL HP2 zahvaljujući svom dvoslojnom tranzistorskom Pixel stack rasporedu, iako su prvi nezavisni testovi sugerirali drukčije.

Nepoznata primarna kamera:

Iako je potvrđeno prisustvo Lytia senzora, ostali detalji o primarnoj kameri OnePlusa 12 još uvijek su nepoznati.

1 6

Prethodno se očekivalo da će se ovaj telefon lansirati s Sony IMX966 senzorom od 50 MP, koji je imao prijavljeni optički format od 1/1,4 inča, otvor blende f1/7 i žarišnu duljinu ekvivalentnu 23 mm. Međutim, OnePlus nije potvrdio ove detalje, ostavljajući prostora za iznenađenja.

Očekivani datum lansiranja:

Trenutačno se očekuje da će OnePlus 12 debitirati na kineskom tržištu sljedećeg mjeseca. Međutim, za ostatak svijeta, uključujući globalno tržište, morat ćemo pričekati početak 2024. godine da bismo došli u posjed ovog iznimnog uređaja.

Apple se uspješno bori s Kineskim tržištem

S obzirom na sve ove najave i informacije, OnePlus 12 definitivno privlači pažnju ljubitelja tehnologije i mobilne fotografije. Ostaje da vidimo kako će se ovaj uređaj pozicionirati na tržištu i hoće li se njegova kamera, opremljena Lytia senzorima, uspjeti izdići iznad konkurencije na području mobilne fotografije.

Najčitanije