Banner
tekst1sl1 3

OnePlus 12 dolazi početkom 2024. – imat će 24GB RAM-a

Izgleda kako smo ušli u razdoblje glasina i noviteta za nadolazeće modele telefona, tako je sada na redu iduća OnePlus perjanica.

OnePlus 12 početkom 2024. godine dolazi na tržište. Današnje vrijeme donosi godišnju eru ispunjenu uzbuđenjem i iščekivanjem, jer nam neprestano stižu vijesti o glasinama i inovacijama koje će biti prisutne u budućim modelima pametnih telefona.

OnePlus Ace 2 Pro na tržište dolazi 16.08.2023. sa 23GB RAM-a

To se osobito odnosi na renomiranu kompaniju OnePlus, koja sprema lansiranje svog nadolazećeg flagship modela – OnePlus 12. Prema najavama, ovaj uređaj trebao bi ugledati svjetlo dana u siječnju, slijedeće godine, točno godinu dana nakon predstavljanja modela OnePlus 11.

tekst1sl1 3

Već smo svjedočili ne samo jednom, već čak dvaput procurjelim informacijama o specifikacijama ovog iščekivanog uređaja. I danas, imamo priliku zaokružiti tu informacijsku sliku, treći put.

EISA: najbolji premium smartwatch je Huawei Watch Ultimate

Prema izuzetno pouzdanoj izvoru, Digital Chat Station na Weibu, čini se da će OnePlus 12 biti istinski div kad su u pitanju specifikacije. U centru pažnje bit će zakrivljeni zaslon, koji će biti izrađen od strane renomirane kineske tvrtke.

tekst1sl2 2

Ono što čini ovaj zaslon posebnim jest podrška visokofrekventnoj modulaciji pulsne širine zatamnjenja, a tu je i napredna tehnologija supstrata koja će biti primijenjena. Kada je riječ o procesorskoj snazi, OnePlus 12 će biti pokretan najnovijim Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom, koji će biti uparen sa zapanjujućih 16 GB ili čak nevjerojatnih 24 GB RAM-a.

iPhone SE 4 (2024.) – što donosi i kad dolazi

Što se tiče energije, baterija će biti impresivnih 5400 mAh kapaciteta, uz podršku za iznimno brzo 100W žično punjenje i 50W bežično punjenje.

Kako bi se postigla optimalna kvaliteta fotografija i videozapisa, glavna kamera će koristiti novi i zasad nepredstavljeni Sony IMX9xx senzor od čak 50 MP. Uz nju će se smjestiti i ultraširoki objektiv od također 50 MP, te inovativni 3x periskopski telefoto objektiv od čak 64 MP, što će biti prvi takav objektiv u ponudi tvrtke OnePlus.

iPhone 15 u prodajnom pakiranju donosi USB Type-C kabel

Kruna ovog uređaja bit će metalni srednji okvir koji će biti prožet ultratankim optičkim čitačem otiska prsta smještenim direktno unutar zaslona.

tekst1sl3 2

Još jedna impresivna značajka bit će “ultra-veliki” motor X-osi koji će omogućiti oštre i duboke vibracije, pružajući iznimno zadovoljavajuće iskustvo korisnicima. Osim toga, uređaj će se pohvaliti “super velikim” područjem rasipanja topline, čime će se osigurati optimalne performanse i termalna stabilnost.

OnePlus Fold prikazuje noviji izgled i drugačije ime

Što se tiče veličine zaslona, ona će iznositi 6,7 inča, uz iznimno glatkih 120 Hz brzine osvježavanja i visoke razlučivosti QHD+. S obzirom na sve napredne značajke, očekuje se da će uređaj imati minimalno 256 GB prostora za pohranu tipa UFS 4.0. Također, selfie kamera neće razočarati, budući da će imati čak 32 MP.

Sve će ovo biti podržano operativnim sustavom OxygenOS 14, temeljenim na Androidu 14. Sve u svemu, OnePlus 12 izgleda kao izuzetno obećavajući uređaj koji će korisnicima pružiti vrhunsko iskustvo u svim aspektima pametnog telefona. Ovo je samo treća runda informacija o uređaju, no s obzirom na sve do sada objavljene detalje, iščekivanje ovog modela postaje sve uzbuđujuće.

Najčitanije