Banner
tekst2naslovna 7

OnePlus na događaju „Novi smjer, Nova budućnost” govorio je o OnePlus 11 telefonu – prikazan je teaser

OnePlus 11 ponovno je malo "zadirkivan"na OnePlus događaju gdje se proslavilo devet godina postojanja ove tvrtke.

Kako smo i očekivali OnePlus je na jučerašnjem događaju „Novi smjer, Nova budućnost” proslavio svojih devet godina postojanja. Između ostalog (što se i očekivalo) ponovno se malo „dotakao” nadolazećeg i dugoiščekivanog (slobodno smo to tako reći) OnePlus 11 pametnog telefona.

Samsung Galaxy S23 obitelj ponovno na slikama – SIM utor promijenio je poziciju

Ne, nije predstavio značajke i mogućnosti ovog pametnog telefona nit je rekao kada bi se on mogao (možda) pojaviti na tržištu. Već je prisutnima prikazan teaser upravo u čijem je glavnom fokusu bio OnePlus 11 pametni telefon.

Naravno na pripadajućem video zapisu ništa se previše nije moglo vidjeti. U glavnini je bio stražnji modul kamere koji je kako se i očekivalo okruglog dizajna.

Uz pametni telefon obavezno idu dobre slušalice i prijenosni zvučnik

Unutar njega nalaze se tri leće kamere i LED bljeskalica. Modul kamere također ističe robustan natpis „Hasselblad”. Što samo po sebi znači kako će OnePlus 11 raspolagati zaista s vrhunskim modulima kamere po pitanju kvalitete fotografija i snimanju video zapisa.

tekst2sl1 4

Ipak idemo mi korak dalje i recimo kako je na teaser video prikazan i još jedna detalj ovog nadolazećeg pametnog telefona. Riječ je o gumbu za „utišavanje zvuka” što samo potvrđuje kako OnePlus postepeno ide na novom dizajnerskom smjeru.

OnePlus 11 na fotografijama uživo – u fokusu su kamere

A upravo smo taj „klizač za zvuk” već imali prilike vidjeti na pojedinim OnePlus modelima te naravno na iPhone modelima pametnih telefona, što je reći ćemo i „zaštitni detalj” tvrtke Apple i iPhone pametnih telefona.

tekst2sl2 3

Značajke samog zaslona ovoga puta nisu spomenuta. Na videu se jasno vidi kako je „prikazani” OnePlus 11 crne boje a zna se kako će službeni naziv te boje biti „Matte Black”.

Apple iOS od iduće godine donosi mogućnost aplikacija koje nisu sa AppStore-a

Osim nje, OnePlus 11 doći će (bit će dostupan) i u zelenoj inačici a ta će izvedba nositi službeno ime: „Glossy Green”. Kako smo i rekli za sada nema službenog datuma i vremena kada će OnePlus 11 doći na tržište.

tekst1sl1 3

Ipak internetski kolari tvrde kako će se to zbiti početkom 2023. godine odnosno već u siječnju. Ono što nas ponajviše zanima je s kojom će cijenom ovaj pametni telefon doći na tržište i kako će se ponašati „u svakodnevnom” korištenju.

Vivo X Flip – dizajn i poneka značajka

Jer se zna kako će OnePlus 11 doći u keramičkom kućištu, što će biti prvi model pametnog telefona kome će to poći za rukom (ispravite nas u komentaru ako griješimo).

TEKST2SL3 4

Više detalja oko dolaska odnosno predstavljanja OnePlus 11 pametnog telefona na tržištu, možemo očekivati u danima koji nam dolaze. Već smo govorili kako je OnePlus odustao od predstavljanje „običnog” i „Pro” modela ovog pametnog telefona.

Huawei iduće godine predstavlja P60 i Mate 60 pametne telefone

Razlog odustajanja leži u tome što tvrtka želi objediniti sve premium (flagship) značajke u jedan model i jednostavno želi prestati s praksom predstavljanja dva modela.

Najčitanije