Banner
tekst1naslovna 8

OnePlus 11 – dolaziti će u crnoj i zelenoj boji

OnePlus 11 ili OnePlus 11 Pro doći će na tržište do kraja ove godine.

Nekoliko je dana prošlo od kako smo na našim stranicama pisali o nadolazećem OnePlus flagship modelu pametnog telefona. Riječ će biti o OnePlus 11 modelu, dok neki govore kako će njegovo ime u stvari glasiti: „OnePlus 11 Pro”, drugi govore kako će OnePlus predstaviti dva zasebna modela.

OnePlus 11 imati će keramičko kućište i 16GB RAM-a

Ovo nam za sada nije baš precizirano pa ćemo se mi unutar ovog članka voditi mišlju kako će OnePlus predstaviti samo jedan „obični” 11 model. Zasigurno ste na našim stranicama čitali o OnePlus 11 modelu ali ako niste savjetujemo vam da prvo pročitate članak „OnePlus 11 imati će keramičko kućište i 16GB RAM-a” a tek onda nastavite s ovim člankom.

tekst1sl1 8

Dakle posljednje informacije navode kako će OnePlus 11 doći u mat crnoj te zelenoj izvedenici. Naravno glavna posebnost ovog pametnog telefona je ta što će njegova stražnja strana dolaziti u keramičkoj izvedbi.

OnePlus Buds Pro 2 – renderi i značajke

Slobodno onda možemo reći kako će OnePlus 11 doći u keramičkom kućištu, što će biti ujedno i prvi model OnePlus proizvođača koji će donositi keramičko kućište na tržište.

tekst1sl2 8

Uz keramičko kućište moramo spomenuti i metalni okvir (bridove) koji će se skladno ukomponirati „povezati” jedno s drugim. Još jedna posebnost ovog pametnog telefona je njegova radna memorija (RAM).

Samsung proizvodi 70% zaslona za iPhone 14 modele

Onda će „navodno” donositi 16GB što moramo priznati kako do sada nismo imali prilike vidjeti na tržištu pametnih telefona. Kada smo se već dotaknuli značajki red bi bio da navedenom kako će Snapdragon 8 Gen 2 pokretati ovaj pametni telefon.

tekst1sl3 8

Isto tako osim vrhunskog (aktualnog) čipa i također više nego dovoljno kapaciteta radne memorije, OnePlus 11 imat će vrhunske kamere u krajnje čudnom modulu (isti je vidljiv na renderima).

Tesla Phone 5G doći će kao „kazna „ Appleu i Googleu – tvrdi Musk

Pripadajući modul donosit će tri kamere, ona glavna od 50MP (IMX890), ultraširoka od 48MP (IMX581) i telefoto kamera od 32MP (IMX709, 2X optički zoom).

tekst1sl4 5

Sustav kamera dolazit će s ugrađenom podrškom (asistencijom) „Hasselblada”. Osim kapaciteta radne memorije od 16GB, govori se kako će OnePlus 11 donositi i 256GB interne memorije (bez podrške za eksternom memorijom u obliku microSD kartice).

Peugeot početkom 2023. godine najavljuje svoj koncept elektrifikacije

OnePlus 11 donosit će 6,7” AMOLED zaslon sa 120Hz stopom osvježenja prikaza te QHD+ rezolucijom. Zaslon će imati „rupicu” u gornjem desnom kutu (Punch-hole) unutar kojega će se smjestiti 16MP selfie kamera.

tekst4sl4 1

Softversku stranu pokrivat će OxygenOS 13 koji se temelji na sada već aktualnom Androidu 13. Govori se kako će OnePlus 11 doći na tržište do kraja ove 2022. godine.

Facebook i Instagram novim sigurnosnim značajkama dodatno štite tinejdžere

Za kraj članka navedimo i kapacitet njegove Li-Po baterije od 5,000mAh te mogućnost brzog punjenja od „vrtoglavih” 100W (tako tvrde posljednje informacije).

Najčitanije