Banner
S24 Ultra 3

Nova era intenzivnih boja: Samsung Galaxy S24 donosi poboljšani Vivid mode

Samsung Galaxy S24 donosi inovativnu opciju "Vividness" koja omogućuje korisnicima prilagodbu intenziteta boja na zaslonu, zadovoljavajući tako želje onih koji vole jarke boje na svojim flagship telefonima. Ovo poboljšanje postavlja nove standarde u doživljaju boja na pametnim telefonima, čime Samsung potvrđuje svoju predanost kontinuiranoj inovaciji i zadovoljstvu korisnika.

Temu – dobra kupovina ili obična scam navlakuša?

Postavljena su visoka očekivanja među korisnicima Samsung flagship telefona, posebno onima koji vole intenzivne boje na svojim uređajima. Samsung je prepoznao tu želju svoje korisničke baze i čini se da će u sljedećoj iteraciji svoje Galaxy S serije udovoljiti baš toj skupini korisnika. Očekuje se da će Galaxy S24 donijeti poboljšanje koje će riješiti nedostatak intenzivnosti boja na zaslonu.

2 2

Jedna od glavnih novosti je dodatak opcije nazvane “Vividness”, koja će korisnicima omogućiti prilagodbu intenziteta boja prema njihovim preferencijama. Ova funkcija će omogućiti korisnicima da sami podešavaju živost zaslona na trećoj brzini, čime će dobiti željeni intenzitet boja. Važno je napomenuti da će zadana postavka biti trenutna živost S24, tako da korisnici koji su zadovoljni trenutnom bojom zaslona neće morati brinuti o promjenama.

Samsung je potvrdio koje AI značajke donosi na starije modele

Povećanjem živosti za jedan stupanj, korisnici će dobiti boje slične onima na prethodnom modelu, Galaxy S23 Ultra. Za dodatni stupanj živosti, korisnici će dobiti još svjetlije boje, slične onima na modelu S21 Ultra. Ova prilagodljivost omogućit će korisnicima da personaliziraju svoje iskustvo korištenja telefona prema svojim estetskim preferencijama.

1 11

Ono što je posebno važno istaknuti je da je aktualni vivid mode na Galaxy S24 Ultra modelu već doista impresivan, čak i bolji od prethodnog Galaxy S23 Ultra modela. Međutim, kao što smo najavili i u naslovu, Samsung će udovoljiti zahtjevima svojih korisnika i donijeti još bolji vivid mode na idućoj seriji Galaxy S24.

Samsung Galaxy S24 Ultra ima problem sa zaslonom

Ova poboljšanja su u skladu s Samsungovom posvećenošću pružanju vrhunskog iskustva korisnicima i kontinuiranom inovacijom u svojim proizvodima. Korisnici mogu biti sigurni da će s Galaxy S24 serijom dobiti ne samo vrhunski pametni telefon po pitanju performansi i dizajna, već i vrhunsko iskustvo gledanja zaslona s intenzivnim i živopisnim bojama koje će odgovarati njihovim preferencijama.

S24 Ultra 1

Stoga, ukoliko ste među onima koji traže živopisne boje na svom pametnom telefonu, Galaxy S24 bi mogao biti savršen izbor za vas. Samo pričekajte nadolazeće ažuriranje i uživajte u poboljšanom vivid modu koji će vašem iskustvu korištenja telefona dati dodatnu dimenziju boja i estetike. Samsung nastavlja ispunjavati očekivanja svojih korisnika i postavljati standarde u industriji pametnih telefona.

Najčitanije