Banner
Nokia luna

Nokija predstavlja fensi šmensi gadgete

Nokija i na našem tržištu predstavlja nekoliko dodataka za mobilne uređaje koje odlikuje veliki naglasak na stilu ali i funkcionalnostima. Tu su velike naglavne slušalice, bežični zvučnik,  dva bluetooth headseta i USB punjač baterija na baterije. Više u originalnom priopćenju…

Nokia dodaci koji će vam olakšati komunikaciju 

Nokia ne samo da u zadnje vrijeme predstavlja nove telefone, usluge i partnerstva, nego i opremu koja će vas povezati još bolje, a vaše svakodnevicu učiniti još više zadivljujućom.  Neki od tih dodataka su predstavljeni na Nokia Worldu u Barceloni uz Nokia Lumia 800 i Nokia Lumia 710pametne telefone.  Uz ove korisne, praktične i moderne dodatke zagarantirano ste u središtu pozornosti.

Nokia1  Nokia Purity HD Stereo Headset by Monster – izvanredan zvuk koji će vas potpuno razmaziti. Uživajte u nevjerojatnom zvuku, jednostavnom bežičnom rukovanju, zapanjujućem i ultra udobnom dizajnu prilagođenom za duže slušanje.  Ove slušalice su stvorene za pokret. Cijena: 1249 kn.

 

 

 

Nokia2  Nokia Play 360° – Slušajte svoju glazbu na 360 stupnjeva gdje god da se nađete uz ovaj bežični zvučnik – od visokih do dubokih tonova. Uparite se s drugim Nokia Play 360° kako biste uživali u istinskom bežičnom stereo zvuku. A ako vam telefon podržava NFC, jednostavno kliknite na zvučnik i odmah se spojite. Cijena: 1199 kn.

 

 

 

 

 

Nokia3  Nokia Luna Bluetooth Headset – Najzaigranija slušalica s privlačnim dizajnom, slasnih boja i pop it mehanizmom. Uvijek je spremna – jednostavno je pritisnite i izvucite iz držača. Za korištenje NFC-a – jednostavno kliknite  stražnju stranu držača s vašim telefonom kako bi se uređaji uparili, a glasovno navođenje vas vodi kroz uparivanje i trajanje baterije. Cijena: 499 kn.

 

Nokia4 Nokia Bluetooth Headset BH-221 je lagan i prilagodljiv Nokia dodatak. U bojama koje odgovaraju posljednjim modelima Nokia telefona, ove slušalice su dizajnirane za ljubitelje glazbe koji vole biti u pokretu. Stereo, in-ear, s DSP-om, bass i treble prilagođavanjem. No, dvije značajke doista čine razliku.

Ima integriran FM radio uz OLED zaslon koji pokazuje postaje. Zašto biste to željeli kada imate FM radio na svom telefonu. Zato jer, radeći neovisno, neće trošiti bateriju na vašem telefonu. Uz to, volimo i način od 360 stupnjeva na koji možete pregledavati izbornik bez obzira na mjesto na kojemu je pričvršćena. 

Ovaj novi Nokia dodatak će jednostavno privući pozornost i vrlo vjerojatno pitanje – čemu to služi?

Nokia5 Nokia DC-16 je prijenosni USB punjač za upotrebu kada je vaš telefon ili neki drugi dodatak ostao bez energije.  Riječ je o 2200mAh bateriji s USB priključkom koji se može spojiti na vaše gadgete.  Radi na bilo kojem uređaju koji je kompatibilan s USB punjenjem, dolazi u bojama koje odgovaraju najnovijim Nokia telefonima i teži 75g. Vrijeme provedeno na čekanju je ogromno: nakon tri mjeseca još uvijek zadržava 75 posto punjenja. Dobro ga je imati na dnu torbe kada se neizbježno dogodi u najgore moguće vrijeme. Cijena: 219 kn.

 

Nokia Lumia 800 na raspolaganju ima velik izbor dodataka koji će vas održati u pokretu.  Nokia BH-110 Bluetooth slušalica nudi dvostruko uparivanje, a  Nokia Dual USB Car Charger DC-20 vam nudi mogućnost punjenja dva telefona istodobno. Nokia Universal Holder CR-123 vam daje siguran smještaj za telefon u automobilu. Ili, ako samo želite jednostavnost tu je Nokia Micro-USB Car Charger DC-17 za punjenje samo jednog uređaja.

Nokia Universal Holder CR-123 osigurava da vam je telefon na oku bez obzira je li na vašem vjetrobranu ili na kontrolnoj ploči. I prilagođava se obliku vašeg telefona.

 

Koji je vaš omiljeni Nokia dodatak? Čini li i vaš život lakšim i zabavnijim?

Najčitanije