Banner
Nokia Lumia 720

Nokia Lumia 720 i u Hrvatskoj

Počinje prodaja novog Nokijinog Windows Phone 8 uređaja Lumia 720. Prvih mjesec dana prodavat će se ekskluzivno kod Se-Marka, a kasnije kod ostalih. Od posebnosti uređaja izdvajamo ekran koji prihvaća dodir rukavica ili nokata, bateriju s produženim trajanjem, HD kameru – i dakako super dizajn.

Priopćenje:

Nokia i Mobis-electornic ponosno su predstavili novu Nokiju Lumiju 720 – elegantan, lagan i lijep pametni mobitel namijenjen široj publici. S tankim unibody dizajnom, svijetlim bojama i rezonantnim zaslonom, Nokia Lumia 720 je uređaj koji će teško ostati neprimijećen. Osim elegancije, Lumia 720 ima i zaslon osjetljiv na dodir koji radi čak i s rukavicama ili dugim noktima te bateriju s produženim vijekom trajanja.
Nokia Lumia 720 ima prednju HD kameru sa širokokutnim objektivom koji je savršena za okupljanje svih prijatelja u jednom kadru, kao i za razgovor putem Skypea. Prednja kamera zajedno s ekskluzivnim digitalnim Lumia lećama poput Glam Me, omogućuje vam da sami snimite i uredite autoportret. Pozadinska kamera sa širokokutnim objektivom i pri slabom osvjetljenju garantira da ćete uvijek dobiti vrhunsku fotku, bez obzira gdje se nalazili.
Najnovija aplikacija na Nokiji Lumiji 720 je HERE maps, koja omogućava pronalazak trgovina, tvrtki, restorana i ostalih mogućih lokacija koje tražite oko vas. HERE maps radi čak i u zatvorenim prostorima poput trgovačkih centara.
Prednost ovoga pametnog telefona je i dugotrajna baterija. Uživajte u preko 70h reprodukcije glazbe sa samo jednim punjenjem baterije.
Operacijski sustav koji pokreće Nokiju Lumiju 720 je uvijek ažurni Windows Phone 8. Uređaj je dostupan u bijeloj i žutoj boji, a prvih mjesec dana po dolasku moći će se kupiti ekskluzivno samo na Se-Mark prodajnim mjestima.

Najčitanije