Banner
Nokia C20 Plus#2

Nokia C20 Plus – više RAM-a, veća baterija uz dodatnu Kameru

HMD Global uskoro donosi Nokia C20 Plus sa više Ram memorije, većom baterijom i dodatnom Kamerom...

Pred nepunih mjesec dana HMD Global je predstavio Nokiu C20. Riječ je o modelu koji za 90€ donosi 6,5” IPS zaslon, Android One korisničko iskustvo i ukratko rečeno ono najosnovnije iz Svijeta Androida. Sada pak dolazi red na njegova nasljednika. Riječ je o Nokia C20 Plus modelu koji i dalje donosi Android One (Android 11) softversku podršku.

Apple iPhone SE 4 (2023) dobiti će Retro izgled

Zaslon ostaje istih dimenzija, dok jedna od razlika dolazi u vidu Radne memorije. Nokia C20 Plus imat će 3GB Radne memorije dok recimo C20 posjeduje 2GB. Osim Androida Go za korištenje pametnog telefona uvelike će biti zaslužan i Unisco osmo-jezgreni procesor. Četiri jezgre donose radni takt od 1,6GHz, dok ostale četiri donose 1,2GHz.

Nokia C20 Plus #1

Dodatna Kamera našla je put na poleđini C20 Plus modela, jedna je i dalje deklarirana na 5MP dok drugoj kvaliteta nije navedena. Nemojte po pitanju snimanja očekivati previše jer tu je riječ o HD kvaliteti video-zapisa pri 30fpsa. Pripadajuća Li-Ion baterija doživjela je “povećanje” i to sa 3000mAh na visokih 5000mAh, što svakako pozdravljamo.

Google otvara svoju prvu trgovinu – Google Store

Neki izvori kazuju kako će se do kraja ove godine na tržištu pojaviti i Nokia C30, koja bi trebala donijeti čitač otiska prsta ali naravno ovo u vezi C30 sve je još na razini glasina. Dok Nokia C20 Plus polako ali sigurno prolazi sve veći broj certifikata te uskoro možemo očekivati predstavljanje. Što se tiče cijene vjerujemo kako će biti negdje između 100-120€.

Najčitanije