Banner
tekst2sl1 7

Netflix staje na kraj dijeljenu lozinki na Balkanu – korisnici ljutiti

Netflix je namijenjen za vas i osobe koje žive s vama. Možete bez problema gledati Netflix na bilo kojem od uređaja koje nosite sa sobom

Ono o čemu se pisali, čini se kako je od danas postalo aktualno. Dragi Hrvati i Hrvatice od danas više ne možete dijeliti Netflix sa svojim bratom, sestrom, prijateljem, prijateljicom (ili ljubavnicom / ljubavnikom).

Microsoft AI za poslovne korisnike Bing Chat Enterprise

Naravno ono o čemu smo pisali danas je aktualno. Dakle svi vi koji dijelite Netflix s nekom dragom osobom to od danas više ne možete. Naravno nije ovo samo pogodilo nas Hrvate već i zemlje u Regiji gdje je Netflix dostupan, Sloveniju, Srbiju.

tekst1naslovna 4

Mnogi korisnici već negoduju ali nekako znamo kako od tog negodovanja neće biti ništa, odnosno ono neće baš uroditi plodom. Ipak ako idete često van „kuće” odnosno kačite se na neki drugi WiFi ili mrežu, Netflix je složio upute kako pri tim situacijama i dalje imati mogućnost gledanja Netflix sadržaja.

Širokopojasni Internet značajno usporava svoj razvoj od 01.12.2023. – korist ima HT

Naravno kako stoji na službenim stranicama Netflixa:

„Netflix je namijenjen za vas i osobe koje žive s vama. Možete bez problema gledati Netflix na bilo kojem od uređaja koje nosite sa sobom”.

Ujedno će vas i ova poruka dočekati kada danas upalite (po prvi puta u danu) Netflix. Ipak ako kojim slučajem već postojeći profil želite prebaciti na novu pretplatu, bez kreiranja novog korisničkog računa, potrebno je pratiti korake i upute sa „Transfer Profile”.

Samsung Galaxy S23 Ultra gejming i Knox Security

Naravno ovdje vam više ništa nemamo previše za reći, pretplata i cijena za Hrvatsku i dalje ostaje ista a ona je (i sa sobom donosi): „Cijena pretplate za Hrvatsku počinje od 4,99 eura mjesečno.

tekst1naslovna 5

Riječ je o osnovnoj pretplati koja nudi HD kvalitetu videa (720p) i preuzimanja sadržaja samo na jednom uređaju. Full HD (1080p) košta 7,99 eura mjesečno i omogućuje preuzimanja na dva uređaja, dok 4K verzija košta 9,99 eura mjesečno i omogućuje preuzimanje sadržaja na 6 uređaja.” Dakle želimo vam i dalje uživanje u Netflix-u i do idućeg čitanja, vaš Preporučamo.com.

Najčitanije